آموزش طرز تهیه خورشت مسما بادمجان با مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
بادمجان قلمی ۳ یا ۴ عدد
پیاز یک عدد
گوشت مرغ چند تکه
گوجه فرنگی ۳ عدد
رب گوجه دو قاشق غذاخوری
زعفران رقیق شده در آب کمی
نمک،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آرد یک قاشق غذاخوری
غوره سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا بادمجانها رو پوست گرفته و از وسط یک برش طولی میزنیم ولی نباید به دوقسمت تقسیم بشه فقط تا حدی که آب نمک به داخلش نفوذ کنه و بادمجانها رو حدود نیم الی یکساعت داخل آب نمک قرار میدیم تا تلخیش گرفته شود بعدپیاز رو نگینی کرده و مقداری روغن بهش اضافه کرده و کمی تفت میدیم و گوشت مرغ را بهش اضافه کرده و کمی زردچوبه و نمک و فلفل اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم تا مرغ کمی سرخ شود و رنگش تغییر کند بعد از اینکه مرغ کمی سرخ شد زعفران را به آن اضافه کرده و نیم لیتر آب به آن اضافه کرده بعد دو قاشق روغن رو داخل تابه ای ریخته و بهش دوقاشق رب گوجه اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم بعد بهش یک قاشق آرد هم اضافه میکنیم و آرد و رب رو با هم تفت میدیم تا بوی خامیشون گرفته بشه بعد به گوشت مرغ در حال پخت اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشت مرغ بپزد روی بادمجانها آب میریزیم وآنها رو آبکش کرده و در روغن سرخ میکنیم و به خورشت اضافه میکنیم تا خورشت بپزد و جا بیفتد و در ده پانزده دقیقه آخر پخت سه عدد گوجه فرنگی را به دوقسمت تقسیم کرده و همراه غوره به خورشت اضافه میکنیم و حرارت رو کم میکنیم تا خورشت به لعاب و روغن بیفتد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه