آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه خمیر میلفوی ( هزارلایه یا هزارلا )

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خمیر میلفوی ( هزارلایه یا هزارلا ) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آرد………………. حدود 4 لیوان
تخم مرغ………….. 2 عدد
آب سرد………….. 1 لیوان
سرکه……………. 3 قاشق غذاخوری
کره ……………… 3 قاشق غذاخوری( یا روغن جامد)
نمک……………….1 قاشق چای خوری سر خالی
.
مواد لازم بین لایه ها:
کره ………….. 300 گرم(یا روغن جامد)

طرز تهیه

تخم_مرغ ها را در ظرفی ریخته و خوب هم می زنیم سپس آب سرد ، سرکه ، کره(یا روغن جامد) و نمک را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم سپس آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر منسجمی حاصل شود که به دست نمی چسبد. اجازه می دهیم خمیر به مدت یک ساعت در یخچال، استراحت کند سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. هر قسمت را به وسیله ی وردنه ، روی یک سطح صاف، به شکل مستطیل ، کاملا صاف و یکدست، باز می کنیم و همه ی سطح خمیر را کاملا با کره ، مي پوشانیم سپس هر دو لبه ی خمیر را تا وسط خمیر( وسط طولی خمیر) تا کرده و در آخر، خمیر را از وسط تا می کنیم تا خمیر، چهار لایه شود و خمیر چهارلایه را در سلفون قرار داده و بسته بندی می کنیم. این کار را برای قسمت دیگر خمیر هم انجام می دهیم. خمیرهای سلفون پیچ شده را به مدت 30 دقیقه، درون یخچال قرار می دهیم سپس خمیرها را از یخچال خارج کرده و به وسیله ی وردنه با وارد کردن کم ترين فشار، به صورت کاملا صاف و یکدست، باز می کنیم و سطح خمیر را به کره آغشته کرده و دوباره خمیر را مطابق قبل تا کرده و در سلفون می پیچیم و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم. با هر دو قسمت خمیر، این کار را سه یا چهار بار تکرار می کنیم. از این خمیر برای تهیه ی انواع شیرینی مانند شیرینی ناپلئونی ، زبان و انواع خوراک استفاده می کنیم. می توانیم خمیر را آماده کرده و بسته بندی کنیم و در فریزر نگه داری کنیم و یک ساعت قبل از استفاده، از فریزر خارج کرده و اجازه دهیم در دمای اتاق، از حالت انجماد خارج شود و سپس استفاده کنیم.
.
تنتون سالم، دلتون شاد و سفره تون پر برکت.
طرز تهیه خمیر میلفوی ( هزارلایه یا هزارلا )

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی