آموزش طرز تهیه ترشی بنه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
سرکه به مقدار لازم
بنه یا ونوشک 1 کیلوگرم
نمک به مقدار لازم
سبزی (ترخون و نعناع) به مقدار لازم
فلفل سیاه زیره،سیاه دانه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-بنه یا ونوشک را بشویید و در سبدی گذاشته تا آب آن برود. سپس اگر دوست داشتید دانه کنید وگرنه به همان صورت درون شیشه ای بریزید
2-و هر لایه که درون شیشه می گذارید مابین آن نمک و بقیه مواد بپاشید.
3-بعد روی آن به مقدار لازم سرکه بریزید و درب ظرف رامحکم ببندید .فقط نکته ای که مهم است این ترشی سرکه را به خود می کشد
4-بعد از چند روز نگاه کنید اگر سرکه لازم داشت به آن بیفزایید. در جای سرد یا یخچال قرار دهید.
سایر نکات
این گیاه دارویی هست که خامش ترد هست و خوشمزه که با خامش ترشی درست میکنن و وقتی مغز دار میشه حکم تخمه داره وبسیار پر طرفداره.بنه بیشتر در استان های کهگیلویه و بویراحمد، ایلام و کردستان می روید.صمغ بنه مصارف دارویی و صنعتی زیادی داشته و از میوه آن به عنوان گیاه دارویی استفاده می شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه