آموزش طرز تهیه تاتلی کیوی با سس پرتقال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد کیوی
1 لیتر شیر
2 قاشق غذاخوری نشاسته(گندم)
1 قاشق غذاخوری آرد
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری( 5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای سس پرتقالی:
3 لیوان آب پرتقال
1 لیوان آب
4 قاشق غذاخوری نشاسته(گندم یا ذرت)
شکر به مقدار دلخواه
طرز تهیه
شیر ، نشاسته ، شکر و آرد را داخل قابلمه ای بریزید و در حالی که مدام هم میزنید بپزید. وقتی به قوام رسید وانیل را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید تا خنک شود. وقتی ولرم شد کیوی خرد شده را اضافه کنید و داخل لیوان ها بریزید. آب پرتقال ، آب ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالی که هم میزنید بپزید وقتی به قوام رسید اجاق را خاموش کنید و بعد از اینکه ولرم شد داخل لیوان ها بریزید و روی تاتلی را با برش های کیوی تزیین کنید. در نیم ساعت آماده میشود. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه