آموزش طرز تهیه بورک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
5 لیوان آرد
1 قاشق غذاخوری سرکه
1 قاشق مرباخوری نمک
2 لیوان آب ولرم
برای لابه لای خمیرها
روغن مایع
مواد داخل:
پنیر لور و یا محلی
جعفری
طرز تهیه
خمیر با نرمی متوسط درست میکنیم (همه مواد را با هم مخلوط میکنید آرد با كنترل ريخته شود ) سپس 20_15 دقیقه استراحت میدیم .
در این فاصله مواد داخل را درست میکنیم من مواد پنیری(پنير و جعفرى) حاضر کردم شما هر چیزی که دوست دارین میتوانید برای داخل بورک حاضر کنید(مواد گوشتی و یا هر چیزی که دوست دارین). خمیر را بعد از استراحت به 15_15 در کل 30 چانه تقسیم میکنیم .
15 تا از چانه ها را ابتدا اندازه بشقاب کوچک باز میکنیم تمام قسمتهای خمیر را با روغن مایع چرب میکنیم و خمیر بعدی را باز کرده چرب میکنیم و روی هم میذاریم . 15 چانه را به این شکل و در حالی که چرب میکنیم روی هم میذاریم کنار گذاشته و با 15 چانه دیگر همین کار را انجام میدیم. از خمیر هایی که اول باز کردیم تک تک با دستمون باز میکنیم و از میز کار هم میتونیم برای این کار کمک بگیریم خمیری که نازک کردیم داخل سینی روی هم داخل سینی میذاریم قسمت وسط (بعد از 15 چانه) از مواد داخل میذاریم و 15 تای دیگر خمیر را به این شکل باز کرده روی موادمون میذاریم روی خمیر آخری را چرب کرده برش میزینم و در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود میپزیم.
میتوانید خمیر را تک تک باز کرده از مواد داخل در یک طرف خمیر گذاشته رول کنید و از مرکز سینی به شکل دایره بچینید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه