آموزش طرز تهیه املت سبزیجات با گودا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
طرز تهیه این املت سبزیجات با گودا بسیار ساده و طعم آن بسیار عالی است مواد استفاده شده در این املت سرشار از ویتامین و پروتئین است که صبحانه مناسب و کامل برای افراد، به خصوص کودکان است.
در تهیه این پنیر از پنیر طبیعی گودا استفاده شده که در کنار طعم فوقالعاده، منبعی سرشار از پروتئین، کلسیم، فسفر و ویتامینهای آ و دی ایجاد میکند. پنیر ورقهای پروسس گودا در اثر حرارت دادن ذوب میشود و با ترکیب شدن با بافت نان و مواد دیگر ساندویچ، طعمی فوقالعاده به آن میدهند. از این پنیر میتوان در طیف وسیعی از غذاها شامل انواع ساندویچهای گرم و سرد، انواع رولتها و … استفاده کرد.
مواد لازم:
۱ عدد تخم مرغ
نصف قاشق چایی خوری آرد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
۱ قاشق سوپ خوری جعفری (خرد شده)
۲۰ میلی لیتر شیر
روغن زیتون به مقدار لازم
نصف عدد پیاز (خلالی خرد شده)
نصف حبه سیر (کوبیده شده)
۱۰۰ گرم گوجه مینیاتوری (دو نیم شده)
ریحان تاره به مقدار لازم
۱ ورق پنیر پروسس ورقهای گودا
طرز تهیه
در ظرفی، تخم مرغ، آرد، مقداری نمک، فلفل سیاه، جعفری و شیر را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.
در تابهای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، با استفاده از ملاقه مخلوط تخم مرغ در کف تابه پخش شود، زمانی که از یک طرف سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
در تابهای حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس سیر و گوجه فرنگی مینیاتوری را به آن اضافه کنید و یک یا دو دقیقه تفت دهید و با مقداری نمک و فلفل مزهدار کنید.
روی یک طرف املت، مخلوط گوجه فرنگی را به همراه برگهای ریحان بریزید سپس پنیر پروسس ورقهای گودا کاله را روی آن قرار دهید و طرف دیگر املت را روی آن تا بزنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه