آموزش طرز تهیه بورانی اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
اسفنا 1۱ کیلوگرم
ماست 500 گرم
سیر تازه (یا ۳ حبه سیر خشک) 00 گرم
گردو خرد شده 4قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا اسفناج را پاک کنید و تمیز بشویید.
2-سیر را نیز تمیز بشویید و پوست آن را بکنید.
3-اسفناج و سیر را خرد کنید و در یک قابلمه بریزید؛ مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا کاملاً بپزد. بعد از اینکه اسفناجها خوب پخت، از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.
4-ماست را کاملاً بزنید تا یکدست شود و سپس اسفناج، نمک، فلفل و گردوی خردشده را در آن بریزید و مخلوط کنید. پیشغذای لذیذ شما آماده است
سایر نکات
بورانی اسفناج را به شکلهای مختلفی تهیه میکنند ولی با سیر و گردو مزه فوقالعادهای دارد و بسیار مقوی است. این مدل بورانی به سرعت و تنها در 30 دقیقه تهیه میشود و به عنوان یک مکمل کم هزینه میتوان از آن نام برد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه