در اين پست از 7 گنج ، قصد داريم طرز تهيه پاناكوتاي وانيلي را به همراه چند نمونه تزيين پاناكوتا براي مهماني ها و مجالس به علاقمندان آموزش دهيم. دسر پاناكوتا به تازگي در ايران طرفداران زيادي پيدا كرده، اين دسر به سادگي تهيه ميشود و ميتواند گزينه خوبي براي پذيرايي از مهمانهايتان باشد. ميتوانيد پاناكوتا را به تنهايي و يا با ژله هاي مختلف تهيه كرد. با ما همراه شويد…
پاناكوتا در اصل یک دسر ایتالیایی , از خانواده پودینگ ها و به معنی خامه پخته است. معمولا بعد خنک شدن با انواع سس, میوه, کارامل و بیشتر به صورت تک نفره سرو می شود.
مواد لازم:
- شیر: یک پیمانه(بهتره که پر چرب باشه)
- خامه: یک پیمانه
- شکر: یک سوم پیمانه
- آب جوش: دو قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
- وانیل: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسبی بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
وانیل را اضافه کنید. لطفا همزدن رو فراموش نکنید, منظورم اینه که مبادا ازش غافل بشید.
وقتی این مخلوط جوش آمد, بعد از یکی دو جوش, شکر را اضافه کنید.
(در این مرحله می تونید کمی از مواد رو بچشید و میزان کمی و زیادی شکر رو متوجه بشید, بهتره شکر رو یکباره نريزيد )
وقتی شکر حل شد, ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
دراین مرحله دو قاشق آب جوش را درون کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را درون آن حل کنید, ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید.
مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
دسر شما اماده است, درون ظرف مورد نظر خود بریزید( این ظرف می تونه قالب مخصوص دسرهای شما, قالب های سیلیکونی یا اصلا ظرف کوچک شیشه ای باشد) و حداقل پنج, شش ساعتی درون یخچال قرار دهید.
چند نمونه تزيين پاناكوتا براي مهماني ها و مجالس:
پيشنهاد ويژه ما:
مشاهده مجموعه مدلهاي تزيين ژله و دسر
گردآوري و تنظيم: گروه 7 گنج
www.7ganj.ir
منابع:
طرز تهيه از yasminkitchen.com
گردآوري تصاوير از https://7ganj.ir
*** كپي برداري بدون ذكر نام و لينك فعال به 7 گنج مجاز نيست.
یه دنیا وسایلم خراب شد با دستورمزخرفتون
براتون متاسفم اه اه
عالی شد ممنونم عزیزم واسه همسرم درست کردم خوشش اومده میگه بازم درست کن ?
من با يك قاشق خامه پاناكوتا درست ميكنم ولي دو ليوان شير ميريزم چون خامه چرب و مضره
پاناکوتا واقعا خوشمزه است..من برای طایفه همسرم درست کردم هم خیلی خوششون اومد هم هنوز دارن تعریفش و میکنند.پیشنهاد میکنم درست کنید.
بسیار بسیار خوش مزه ???
من با اين دستور درست كردم تلخ شد
علتش چيه؟
من درست کردم عالی شد. شاید شکر کم ریختی. یا پودر ژلاتین زیاد ریختی عزیزم
دلیلش اینه که وانیلی که در دستور ذکر شده مقدارش زیاده….وانیل باید کمتر ریخته بشه چون باعث ایجاد یک مزه ی تلخ و تند و ناخوشایند میشه. اندازه نوک ق.مرباخوری که فقط یکم بوش بیاد نه اینکه طعمش غالب بشه.
وانیلش زیاد شده
حتما وانیلرو زیاد استفاده کردین یا از نوع شکری نبوده
وانیل رو زیاد ریختی.وانیل زیاد باعث تلخی میشه
منم با این دستور درست کردم تلخ شد به نظرم وانیل رو باید خیلی کم بریزیم
وانیل زیاد
ژلاتین رو با اب سرد مخلوطمیکنن و بعدش بنماری میکنن چرا میگین با اب جون مخلوطکن
ژلاتین تو اب جوش اصلا حل نمیشه
لطف بیشتر دقت کنید
۱ پیمانه یعنی چقدر
اتفاقا با آب جوش بنماری می کنن دوست عزیز
خیلی عالی بود مرسی❤?
.دستورش اشتباست
ببخشید خامه باید شیرین باشه؟
نه خامه اگه شیرین باشه وقتی شکرروهم اضافه میکنیم خیلی شیرین میشه…مگر اینکه اگرخامتون شیرینه شکر کم بریزید .
ببخشید این مقداری که توی دستور پاناکوتای وانیلی نوشته شده برای چند نقر است؟
بستگي به ظرف مورد نظرتون براي سرو داره… از اين مقادير حدودا 2 قالب كوچك پاناكوتا تهيه ميشه…