سوپ عدس قرمز و هویج یک سوپ کاملاً گیاهی است. این سوپ به دلیل داشتن عدس منبع سرشار پروتئین گیاهی محسوب می شود. مواد اولیه ای که در ادامه آمده اند به اندازه ی یک وعده هستند پس می توانید با دو برابر کردن آنها مقدار بیشتری سوپ تهیه کرده و آن را برای وعده ی بعد در فریزر نگه دارید.
مواد لازم:
پیاز سفید 1 عدد نازک حلقه شده
روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
سیر 3 حبه ورقه شده
هویج 2 عدد پوست پاک شده و چهارگوش خرد شده
عدس قرمز 85 گرم
عصاره سبزیجات 1 عدد خرد شده
جعفری چند شاخه خرد شده (2 قاشق غذاخوری) به اضافه چند برگ اضافه
طرز تهیه:
پیاز ها را نازک حلقه کنید و بگذارید آب جوش بیاید.
روغن را در یک تابه ی متوسط حرارت دهید
پیاز را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید و در این حین سیر و هویج را خرد کنید.
آنها را هم به تابه اضافه کنید و کمی روی شعله تفت دهید.
1 لیتر آب جوش را داخل قابلمه بریزید.
عدس و عصاره سبزیجات را هم اضافه کنید و هم بزنید و سپس در تابه را بگذارید و 15 دقیقه تا عدس ها نرم شوند بپزید.
از روی شعله بردارید و جعفری خرد شده را بریزید و هم بزنید.
داخل کاسه بکشید و با برگ های جعفری تزئین کنید.
نوش جان …
سایر دستورات آشپزی را در اینجا دنبال کنید
خواص و مضرات انواع عدس را اينجا بخوانيد
جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه