با ما همراه شويد تا با طرز تهيه اين ژله زيبا و خوشمزه آشنا شويد و براي پذيرايي از مهمانهايتان آماده اش كنيد…
مواد لازم:
- ژله ی کیوی 1 بسته
- پوره ی کیوی شیرین شده 1 لیوان
- خامه 1بسته صورتی
- پودر ژلاتین 2 قاشق مرباخوری
- وانیل نوک قاشق
- شکر نصف لیوان
طرز تهيه:
اول باید 1 بسته ژله رو طبق دستور درست كرده و در يخچال ميگذاريم تا نیم بند شود.
بعد پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب سرد ريخته و روی بخار کتری ميگذاريم تا کاملا حل شود.
خامه و وانیل و شکر را با هم مخلوط میکنیم و روی بخار کتری هم میزنیم تا دانه های شکر حل شوند.
وقتی خامه گرم شد روي آن حباب حباب ميشود . در اين زمان پوره ی کیوی را به آن اضافه میکنیم وژلاتین حل شده را میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.
بعد با قاشق کم کم روی ژله ريخته و در يخچال میگذاریم تا کاملا خودش را بگیرد .
برای تهیه ی پوره ی کیوی باید کیوی ها را پوست كنده و خرد کنیم و با شکر روی حرارت بگذاریم تا بپزد.وقتی سرد شد در غذاساز میریزیم تا صاف و یکدست شود.
نوش جان…
نكته:
در صورتي كه مايل باشيد يا كيوي در دسترس نباشد ميتوانيد از ميوه هاي ديگر نيز استفاده كنيد ولي بايد دقت كنيد كه نسبت ها تغيير نكند و همچنين از ژله همان ميوه نيز استفاده كنيد…
آشنایی با طرز تهیه ژله مجلسی
طرز تهیه یک ژله مجلسی بسیار ساده و شیک ( ژله رنگین کمان)
طرز تهیه یک دسر ساده و خوشمزه مجلسی ( دسر خورده شیشه)
آشنایی با روش تهیه ژله تزریقی + نکات مهم
ایده هایی بسیار زیبا و ساده برای تزیین ژله بستنی
جدیدترین و زیباترین مدلهای تزیین ژله
گلچینی از زیباترین مدل های تزیین ژله _ سری ۲
جدیدترین و زیباترین مدلهای تزیین ژله _ سری ۳
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه