در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه ته چين گوشت را به علاقمندان آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد...
در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه ته چين گوشت را به علاقمندان آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد…
زمان آماده سازي: 1 ساعت و 15 دقيقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 15 دقیقه
مواد اولیه :برای 3 نفر
گوشت………………………….نیم كیلو (دنده گوسفند) |
ماست………………………….یك لیوان سرخالی (شیرین) |
روغن……………………………نصف لیوان (آبكرده) |
زعفران………………………….نصف قاشق چایخوری |
برنج…………………………….2 لیوان |
تخم مرغ………………………..3 عدد |
نمك…………………………….به میزان لازم |
فلفل سیاه…………………….به میزان لازم |
طرز تهیه:
دنده را با مقداری آب ، نمك ، پیاز ، برگ بو ، پوست پرتقال و سایر افزودنیهای دلخواه بپزید.ماست و زعفران و تخم مرغ را با هم مخلوط كرده و حدالامكان با همزن خوب بزنید و برنج شسته شده و خیس خورده بدون آب را به آن اضافه كنید.ظرف مناسبی را انتخاب كنید و كمی كره به انتهایش بزنید و دنده ها را در ظرف چیده و وخلوط برنج را رویش بریزید و با كفگیر صاف كرده و كمی فشار دهید.روی آن مقداری آب روغن بریزید و آن را دم بیندازید.
نكات مهم:
1) میتوانید ته غذا ته دیگ بگذارید و حتی از پلوی زعفرانی و ماست هم استفاده كنید و بعد گوشتها را روی آن بچینید.
2) تزیین این غذا با پوره سیب زمینی و زرشك شكیل خواهد بود.
3) میتوانی به جای یك لایه گوشت از لایه های بیشتری گوشت و حتی یك لایه زرشك هم استفاده كنید تا غذای شما زیبا تر شود.
نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه