شکر پلو یا شیرین پلوی شیرازی یکی از پلوهای خوش آب و رنگ استان فارس به خصوص شهر شیراز است که معمولاً در مجالس به همراه انواع خورش سرو می شود...
شکر پلو یا شیرین پلوی شیرازی یکی از پلوهای خوش آب و رنگ استان فارس به خصوص شهر شیراز است که معمولاً در مجالس به همراه انواع خورش سرو می شود.
مواد اولیه شکر پلو:
- برنج و شکر: هر کدام یک کیلوگرم
- روغن: چهار قاشق سوپخوری
- زعفران آب کرده: دو قاشق غذاخوری
- خلال پسته و بادام و خلال پوست نارنگی: از هر کدام ۱۰۰ گرم
- زردچوبه: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه شکر پلو:
برنج را که از چند ساعت قبل در آب و نمک خیس کرده ایم، داخل آب در حال جوش میریزیم.
کمی زردچوبه به آن افزوده، یکی، دو جوش که زد آبکش میکنیم.
شکر را با دو لیوان آب جوشانده تا حل شود.
یک قاشق چایخوری زعفران ساییده شده را در آب جوش حل کرده به شیره شکر اضافه میکنیم و دو قاشق روغن نیز به آن میافزاییم.
برنج را دم کرده و قبل از دم کشیدن کامل با کفگیر داخل ظرف دیگر منتقل میکنیم.
شیره شکر را روی برنج ریخته و با هم مخلوط کرده دوباره آن را با حرارت ملایم دم میکنیم.
پس از دم کشیدن شکر پلو، خلال پسته بادام و پوست نارنگی را با هم تفت داده و روی شکر پلو میریزیم.
نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه