سبك زندگي موفقيت در زندگي

7 عادت برای داشتن روابط بهتر

تقویم فارسی اندروید

7 عادت برای داشتن روابط بهتر
شادی از پیش ساخته نیست بلکه با اقدامات خودتان به دست می آید. خوشبختی را می توانید با چیزهای کوچک و بزرگ زیادی لمس کنید. انجام شغلی که به آن علاقه دارید یا یک سرگرمی دوست داشتنی و یا بودن در جهان طبیعت می تواند احساس خوشبختی را به شما القا کند. بخش بزرگی از خوشبختی از روابط ما در زندگی مان سرچشمه می گیرد. البته بستگی دارد که ما این روابط را چگونه در زندگی مان رشد دهیم. در این مقاله قصد دارم هفت عادت که در داشتن روابط بهتر به من کمک کرده اند را با شما به اشتراک بگذارم. با هفت گنج همراه باشید.

1. همانطوری باشید که می خواهید دیگران با شما برخورد کنند

اگر دوست دارید با شما مهربان باشند و یا کمک حال تان باشند و یا دوست دارید با شما مغرورانه و مانند یک فرد محکم و با اراده رفتار شود همین ها را در برخورد با دیگران اعمال کنید. مردم اغلب همان رفتاری را با شما خواهند داشت که شمابا آن ها داشته اید. این روند در دراز مدت اطرافیان تان را همانطور که شما می خواهید بار می آورد و شما با داشتن همان چیزی که می خواهید خوشبخت تر خواهید بود. البته استثنا هم وجود دارد. بعضی ها اهمیتی به رفتار شما نمی دهند و کار خودشان را می کنند. باید خودتان آن ها را شناخته و وقت تان را بیش از حد برای شان تلف نکنید.

2. گوش بدهید و روابط بهتر داشته باشید

هر کسی دوست دارد احساس کند که درک می شود و به او توجه می شود. بنابراین زمانی که دیگران حرف می زنند تمام حواس تان را به آن ها بدهید و دیگر از فکر کردن به مسائل اضافی اجتناب کنید. باید در این مواقع تمرکزتان را جمع کنید. من برای بهتر تمرکز کردن 2 عامل کمکی برای خود دارم. در این مواقع عادت کرده ام که به تمام ویژگی ها و مشخصات لحن و صدای مخاطبم توجه کنم و سعی کنم عواطف و تفکرات او را از حرف هایش دریابم. این کار کمک می کند تا با درگیر شدن با صدای او مشکلات خودم را از یاد ببرم. همچنین در خصوص حرف های او کنجکاو می مانم و با سوال پرسیدن و پیگیری سعی می کنم از جزئیات سر در بیاورم. با این دو عادت شما تماما به حرف های مخاطب تان گوش می دهید و دیگر از او غافل نمی شوید. این گوش دادن سرآغازی برای روابط بهتر شما خواهد بود.

3. قاطعانه برخورد کنید

باید قاطعانه و با اعتماد به نفس آنچه می خواهید بدانید را بپرسید و به آنچه باب میل تان نیست نه بگویید. این کار کمک می کند تا دیگران به شما احترام بیشتری گذاشته و برای تان ارزش قائل شوند. این احترام زمانی که متقابل باشد در داشتن روابط بهتر به شما کمک می کند.

چگونه قاطع تر باشیم؟

بهبود عزت نفس: زمانی که عزت نفس تان را بهبود دهید یک اتفاق فوق العاده می افتد. شما کم کم احساس شایستگی بیشتری کرده و به داشته های خوب و بدتان در زندگی بیشتر توجه می کنید. به این ترتیب ارزش خودتان را بیشتر می شناسید و در نه گفتن به چیزهایی که در حدتان نیست و یا در پذیرش چیزهایی که دوست شان دارید بهتر عمل کنید.

تمرکز بر ارتباطات جمعی: سعی کنید بر مهارت های ارتباطی خود کار کرده و آن ها ار تقویت کنید. باید کلمات و ترفندهای خاص خود را پیدا کنید. برخورد مناسب هر زمانی را بشناسید و با هر کس همانطور که بهتر است رفتار کنید. این کار به شما کمک می کند تا در ارتباط برقرار کردن بهتر عمل کنید.

شروع کوچک: اگر کاری برای تان ترسناک و نشدنی به نظر می رسد می توانید با یک شروع کوچک خود را آماده کنید و بر ترس تان غلبه کنید. پس از آن زمان آن است که به سمت کارهای بزرگتر رفته و آن ها را انجام دهید.

4. یک محبت کوچک و یک پاداش شیرین

برای داشتن روابط بهتر گاهی تنها کافی است کمی مهربان تر و خلاق تر باشید و برای ابراز محبت تان از به دنبال راه های خاص و دوست داشتنی باشید. کارهای ساده ای مانند یک یادداشت دوستت دارم در بین ابزار کار دوست تان و یا یک قدردانی کوچک بابت بودنش که روی یک کاغذ کوچک نوشته شده است تنها 30 ثانیه وقت شما را خواهد کرفت اما یک لبخند بزرگ را برای او به ارمغان می آورد.

5. در روابط تان دنبال کارهای جدید و متنوع باشید

همیشه تکرار و انجام یک روند تکراری شما را خسته کرده و کسل تان می کند. این که مدام از صبح یک روند همیشگی را پی بگیرید هم شما را بی حوصله می کند و هم اطرافیانتان را خسته و کلافه می کند. تنوع برای همه چیز لازم است حتی برای روابط بهتر. سعی کنید هر بار با یک ایده ی نو به دنبال تنوع بوده و خود را اوضاع را برای خودتان و دیگران هیجان انگیزتر کنید. مثلا می توانید به دنبال یک ورزش یا سرگرمی جدید باشید و یا برای تعطیلات آخر هفته تان یک برنامه ی خاص و جدید در نظر بگیرید.

6. کمال گرایی و پرتوقعی را کنار بگذارید

همیشه و در همه ی زمینه ها لازم است کمال گرایی بیش از اندازه را کنار گذاشته و خود را با شرایط وقف داده و از زیاده خواهی اجتناب کنید. گاهی پیش خود ذهنیت هایی داریم که فکر می کنیم در روابط مان باید اجرایی شوند اما روابط انسانی مسئله ای نیست که بتوان با کمال گرایی های بیهوده آن را پرورش داد. در روابط شما مسائل و اتفاقات زیادی وجود دارد که تحت کنترل شما نبوده و نمی توانید آن ها را بهتر کنید. لازم است در روابط انسانی بیش از آنکه متوقع باشید سعی کنید انعطاف پذیر بوده و مراقب داشته های خود باشید.

7. به جای تمرکز روی مشکل به دنبال راه حل باشید

همیشه فکر کردن بیش از حد به چرا و دلیل یک اتفاق می تواند تنها شما را کلافه کرده و از توجه به مسائل مهم تر بازدارد. به جای فکر کردن به علت یک اتفاق و غصه خوردن برای آن هیچ مشکلی از شما حل نمی کند و فقط وقت تان را می گیرد. به جای این کار بهتر است به دنبال راه حل باشید و سعی کنید هر چه زودتر خودتان ار از وضعیت منفی که در آن گرفتار شدید راحت کنید. همیشه وقتی در یک اوضاع سخت گرفتار می شوید از خودتان بپرسید چگونه می توانم از آن خلاص شوم و یا با چه کاری می توانم کمی اوضاع را مثبت تر کرده و بهتر کنم؟ به جای اینکه تمام انرژی و تمرکزتان را برای غصه خوردن و ناراحتی برای مشکلی که دارید به هدر بدهید تصمیم بگیرید آن را حل کنید.

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی