خواص مواد غذايي سلامت

10 دلیل اساسی برای خوردن هویج

10 دلیل اساسی بریا خوردن هویچ

هویج علاوه بر اینکه خوشمزه و دلچسب است برای سالاد و آبمیوه و سوپ نیز همیشه به کار می آید و برای سلامتی کلی بدن و پوست و چشم و دستگاه گوارش و دندان ها کاربرد دارد. بنابراین اگر از عطر خاص و طعم شیرین هویج خوشتان نمی آید این مقاله را با ما بخوانید تا شاید به خاطر مزایا سلامتی آن به خوردن هویچ علاقه مند شوید.

1. بتاکاروتن در هویج

هویچ در درجه ی اول یک منبع غنی از آنتی اکسیدانی به نام بتاکاروتن است که می تواند در بدن به ویتامین A تبدیل شده و سلامت چشم را تضمین کند.

2. گوارش

هویج ترشح بزاق و عرضه ی مواد معدنی ضروری را در بدن افزایش داده و ویتامین ها و آنزیم هایی که برای هضم غذا کاربرد دارند را در بدن آزاد می کند. خوردن هویج به طور منظم می تواند از زخم معده و اختلالات گوارشی جلوگیری کند.

3. عناصر قلیایی

هویج غنی از عناصر قلیایی بوده و برای پاک کردن بدن و احیای خون و ایجاد تعادل بین محیط اسیدی و قلیایی موثر است.

4. پتاسیم

این گیاه خوشمزه یک منبع عالی از پتاسیم بوده که می تواند به ایجاد تعادل در سطح سدیم بدن و در نتیجه کاهش فشار خون بینجامد.

5. بهداشت دهان و دندان

هویج باعث کشتن میکروب های مضر دهان و دندان و جلوگیری از پوسیدگی دندان ها می شود.

6. زخم

این خوراکی دوست داشتنی خام یا رنده شده می تواند در التیام زخم ها و یا بریدگی و التهاب موثر باشد. برای اطلاع از خواص و مزایای هویج اینجا کلیک کنید .

7. غذاهای گیاهی

در میان غذاهایی که مصرف می کنید که مقادیر زیاد مواد شیمیایی را با خود دارد هویج دارای یک ماده به نام فالکارینول است که می تواند از سرطان روده بزرگ جلوگیری کرده و به سلامت آن کمک کند.

8. کارتنوئید ها

هویج سرشار از کارتنوئید هایی است که می توانند در بدن به تنظیم قند خون بینجامند.

9. فیبر

این گیاه ریشه ای سرشار از فیبر محلول است که می تواند باعث کاهش LDL و افزایش HDL شود. این روند برای کمک به لخته شدن خون و جلوگیری از بیماری های قلبی موثر است.

10. سلامت چشم و مو و ناخن

مواد مغذی که در این گیاه خوشمزه وجود دارد با سم زدایی که انجام می دهد می تواند باعث سلامت پوست و مو و ناخن شود و ساخت سلول های جدید در بدن را بهبود دهد.

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی