اگر عاشق غذاهای فست فودی هستید اما به رستوران ها و فست فودهای بیرون اعتماد ندارید می توانید خودتان آنها را در خانه تهیه کنید. همبرگر خانگی طعم و مزه بسیار خوبی دارد و حتما بچه ها و اعضای خانواده شیفته آن می شوند به خصوص که یک غذای کامل، سریع و سالم محسوب می شود اگر خودتان در خانه آن را تهیه کنید و از مواد و ترکیباتش آگاهی کامل داشته باشید. بدین شکل می توانید با خیال راحت غذای مورد علاقه فرزند دلبندتان را خودتان در خانه تهیه کنید و در کنار هم لذت ببرید.
مواد لازم برای همبرگر خانگی
این میزان برای پنج تا شش نفر کفایت می کند.
- گوشت چرخکرده گوساله نیم کیلوگرم
- تخم مرغ یک عدد
- پودر سوخاری یک قاشق غذاخوری
- پیاز کوچک دو عدد
- نمک یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه ساندویچ
این موارد به انتخاب شما بستگی دارند.
- گوجه
- خیارشور
- کاهو
- پیاز حلقه ای
- پنیر گودا ورقه ای
- نان گرد
طرز تهیه همبرگر خانگی
ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را با دست بگیرید و دور بریزید.
گوشت را به پیاز اضافه کنید. (گوشت گوسفند چربی بیشتری دارد و بیشتر جمع می شود.)
تخم مرغ را اضافه کنید.
پودر سوخاری و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
مواد را مخلوط کنید و خوب با دست ورز بدهید.
روی یک سینی بزرگ یا چند بشقاب، کیسه فریزر یا سلفون بکشید. از مواد گوشتی بردارید و روی دستتان آن را گرد کنید و روی بشقاب پهن کنید. سعی کنید دایره هایی که درست می کنید کمی بزرگتر از نان همبرگرتان باشد زیرا موقع سرخ شدن کمی جمع می شوند. اگر دایره هایتان خیلی کوچک باشند وقت سرخ شدن زیاد از حد کوچک خواهند شد. قطر دایره ها هم به سلیقه شخصی تان بستگی دارد. اگر دوست دارید کاملا مغز پخت باشند سعی کنید قطر خیلی کمی به همبرگرها بدهید و دایره ها را بیشتر پهن کنید اما اگر با آبدار بودن همبرگر مشکلی ندارید می توانید قطر بیشتری به آنها بدهید.
همبرگرها را به مدت یک تا دو ساعت حتما در یخچال قرار دهید و به هیچ عنوان آنها را فورا سرخ نکنید.
بعد از دو ساعت می توانید آنها را در روغن سرخ کنید فقط به یاد داشته باشید که وسط آنها را کمی با دست گود کنید تا اطراف آن از مرکز آن کمی ضخیم تر باشد.
بعد از سرخ شدن آنها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی اش جذب شود.
حالا زمان تهیه ساندویچ است.
می توانید طرف داخلی نان ها را گریل کنید.
روی نان سس دلخواه تان را بریزید و همبرگر و پنیر سبزیجات را به سلیقه خودتان بچینید و نوش جان کنید.
پیشنهاد سرآشپز: اگر می خواهید یک ساندوویچ فوق العاده تر داشته باشید پیشنهاد می کنیم یک عدد سیب زمینی را به صورت حلقه ای برش بزنید و در فر تنوری کنید. سپس یک لایه از سیب زمینی های تنوری را روی همبرگر بچینید. ترکیب گوشت و سیب زمینی با هم شگفت انگیز می شود.
نکته:
می توانید این همبرگرها را در فریزر قرار دهید و بعد از آنکه منجمد شدند آنها را بسته بندی کرده و تا چند ماه نگه داری کنید. سپس هر موقع که به یک شام سریع و فست فودی نیاز داشتید می توانید فورا آنها را سرخ کرده و میل نمایید.
اگر دستگاه یا ماهیتابه گریل دارید و نمی خواهید از روغن زیاد در تهیه غذا استفاده کنید می توانید همبرگرها را گریل کنید تا یک غذای رژیمی داشته باشید.
منبع:
هفت گنج
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه