آموزش طرز تهیه توپک بیسکوییتی ایرمیک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 لیوان شیر
7 قاشق غذاخوری ایرمیک(آرد سمولینا)
7 قاشق غذاخوری شکر
1 پاکت کرم شانتی(یا پودر خامه)
1 پاکت بیسکوییت سبوس دار گندم( مثل ساقه طلایی)
پودر نارگیل و پودر کاکائو برای غلطاندن توپکها
طرز تهیه
شیر ، شکر ، ایرمیک را در قابلمه ای روی اجاق مدام هم زده بپزید وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید . بعد از خنک شدن کرم شانتی را اضافه کنید و هم بزنید . سپس بیسکوییت خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید .کانال غذای ترکیه ،تیکه هایی به اندازه گردو برداشته گرد کنید و در پودر نارگیل و پودر کاکائو بغلطانید. کمی در یخچال نگه داشته و سرو کنید . نوش جان
نکته:
❣کرم شانتی(بسته هاى 75 گرمى) در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده میشود .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه