آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه گرانولا بادام و کشمش مرحله به مرحله

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه گرانولا بادام و کشمش مرحله به مرحله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
میشه گفت گرانولا یکی از مقوی ترین و مفید ترین تنقلاتیه که وجود داره. این خوراکی خوشمزه که معمولا ترکیبیه از غلات سبوس دار، انواع مغز ها و میوه ها یک پکیج کامل از مواد مغذی هستن که بدن ما بهشون احتیاج داره از انواع ویتامین ها و مواد معدنی بگیر تا فیبرو … از طرفی گرانولا سیر کننده هم هست و میشه به عنوان صبحانه یا میان وعده با ماست، شیر سالاد میوه یا حتی به تنهایی نوش جونش کرد. در این مطلب هم طرز تهیه یه گرانولای خوشمزه با بادوم و کشمش رو براتون میذارم که مزه اش حرف نداره…

مواد لازم

۳ پیمانه جو پرک
۱و نیم الی ۲ پیمانه بادام
۱/۲ الی ۱ پیمانه کشمش یا مویز
۱/۴ پیمانه روغن مایع
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ پیمانه عسل
۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای

مراحل تهیه

برای تهیه این گرانولای خوشمزه کافیه تا داخل یک کاسه بزرگ نمک، عسل و روغن رو خوب با هم مخلوط کنین تا یکنواخت بشن.
طرز تهیه گرانولا بادام و کشمش مرحله به مرحله
حالا بادام هارو داخل یه کیسه پلاستیکی بریزین و با گوشتکوب بکوبین تا کاملا خرد بشن.
طرز تهیه گرانولا بادام و کشمش مرحله به مرحله
بعد بادام خرد شده، جو پرک و شکر قهوه ای رو داخل یک کاسه دیگه خوب هم بزنین تا به طور یکنواخت مخلوط بشن.
طرز تهیه گرانولا بادام و کشمش مرحله به مرحله
حالا مخلوط مواد خشک رو به مخلوط عسل و روغن اضافه کرده خیلی خوب و با دقت هم بزنین تا همه مواد خشک به مخلوط عسلو روغن آغشته بشن.
طرز تهیه گرانولا بادام و کشمش مرحله به مرحله
داخل سینی فر یه کاغذ روغنی بذارین و مواد رو روش به صورت یکنواخت پخش کنین.
طرز تهیه گرانولا بادام و کشمش مرحله به مرحله
حالا سینی رو برای مدت نیم ساعت دقیقه داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردین بذارین تا برشته و طلایی بشن. در طول این مدت ۲ الی ۳ بار سینی رو بیرون بیارین و موادو هم بزنین و باز پخش کنین و داخل فر بذارین تا همه شون به طور یکنواخت طلایی بشن.
طرز تهیه گرانولا بادام و کشمش مرحله به مرحله
وقتی گرانولا به اندازه دلخواهتون برشته و تیره شد از داخل فر درش بیارین و کشمش هارو بهش اضافه کرده و خوب هم بزنین.
طرز تهیه گرانولا بادام و کشمش مرحله به مرحله
اضافه کردن کشمش

حالا گرانولارو از روی کاغذ روغنی بردارین و داخل یه ظرف درباز بذارین تا سرد بشه در طور سرد شدن هم چند بار همشون بزنین تا به هم نچسبن دقت کنین که در ظرف در طول سرد شدن باز باشه تا گرانولا نم نکشه. وقتی گرانولا کاملا سرد شد میتونین داخل یه ظرف دربسته به مدت طولانی ازشون نگه داری کنین.
طرز تهیه گرانولا بادام و کشمش مرحله به مرحله

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی