آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک یخچالی متفاوت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک یخچالی متفاوت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

شیر سرد 3/4 پیمانه
بیسکویت پتی بور 25 عدد
شکر 2 قاشق غذا خوری
نشاسته گندم یا ذرت 1 قاشق غذا خوری
پودر کافی میکس 1 قاشق غذا خوری
وانیل‏ (اختیاری) به مقدار لازم
پودر نارگیل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-شکر،پودر کافی میکس،وانیل ،پودر نارگیل اگه مایلید، و نشاسته رو‌با هم مخلوط کنید،

2-شیر سرد رو بهشون اضافه کنید،و هم‌بزنید تا یکدست بشه.

3-روی حرارت ملایم بگذارید،و هم بزنید تا چنددقیقه بعد غلیظ بشه.

4-از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید،تا از داغی بیفته.ظرفی رو برای چیدن بیسکوییت ها آماده کنید.

5-کف ظرف،پلاستیک فریزر،پهن کنید(البته اگه میخواهید کیکتون رو قالبی در بیارید)اگر نه لزومی نداره.

6-بیسکوییت ها رو تو مایه گرم بزنید،و توی ظرف بچینید.میشه بیسکوییت ها تک رنگ باشن،یا دو رنگ.

7-این مقدار مایه،برای حدود ۲۵تا بیسکوییت کافیه، یعنی یه کیک یخچالی دو نفره.وقتی مایه تموم شد،روی کیک رو میپوشونیم، توی یخچال میگذاریم.

8-چون مایه،گرم بوده،نیم ساعت بعدش قابل سرو‌هست.برای کوچولوهای عجول مناسبه.ولی بیشتر از یک ساعت بمونه،بهتره.
تصاویر مراحل تهیه کیک یخچالی متفاوت

سایر نکات

بجای کافی میکس،از پودر کاکائو یا اسانس میشه استفاده کرد.اما برای خود من،که با طعم قهوه آنچنان میونه ای ندارم،این کیک یخچالی خیلی خوشمزه تر از کیک یخچالی با آرد و پودر کاکائو هست.
اگه تمایل دارید شیرین تر باشه،یک قاشق شکرش رو بیشتر بریزید.
طرز تهیه کیک یخچالی متفاوت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی