آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک گلاب

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک گلاب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 12 نفر

آرد سفید 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
هل یا وانیل کمی
پودر گل محمدی ‏ 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-ابتدا تمام مواد را به دمای محیط میرسانیم.آرد را همراه با بکینگ پودر الک کرده و کنار میگذاریم

2-تخم مرغ ها را همراه با وانیل یا هل(انتخابی و اختیاری هست که من اسانس هل زدم و وانیل.یعنی از هردو استفاده کردم) کمی میزنیم تا از لختگی در بیاد،سپس شکر را افزوده و تا مرحله ی سفید و حجیم شدن به زدن ادامه میدهیم(حدود۵دقیقه)

3-در ادامه گلاب شیر و روغن را افزوده و یک دور کوتاه میزنیم تا مواد یکدست شود

4-آرد را روی مواد الک کرده و با لیسک به آرامی ترکیب میکنیم.در انتها پودر گل محمدی را افزوده و یکدست میکنیم

5-مواد را در قالب مناسب ریخته و درون فر گرم شده با حرارت ۱۷۵ به مدت تقریبی ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار میدهیم . قالب مناسب قالب میان تهی سایز ۲۴یا۲۵ دیواره دار،قالب گرد ۲۲ ،قالب مستطیل ۳۰در۸

سایر نکات

استفاده از هل و وانیل کاملا اختیاری هست یعنی میتوانید یکی یا هردو را استفاده کنید
دقت کنید که گلاب اصل و اعلا باشد
پودر گل محمدی ترکیب رنگی و عطر خاصی ایجاد میکند که حتما عاشقش خواهید شد
دلیل استفاده از شیر اینست که عطر گلاب حفظ شود و کیکی لطیف و پوک داشته باشیم،اما در صورت در دسترس نبودن شیر میتوان از آب استفاده کرد ولی با این وجود بهتر است جایگزین نداشته باشد و خود شیر استفاده شود
طرز تهیه کیک گلاب

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی