آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک کوئیک میکس شیر عسلی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک کوئیک میکس شیر عسلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۵۵ دقیقه

مواد لازم برای 10نفر

آرد 1.5 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شیر عسل صنعتی 1 قوطی
هل 3/4 قاشق چای خوری
وانیل‏ 1/4 قاشق چای خوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
روغن مایع 150 گرم
تخم مرغ 3 عدد

مواد اولیه رویه :

شکر 100 گرم
کره 30 گرم
خامه‏ صبحانه 200 گرم

طرز تهیه

1-قالب میان تهی ۲۵ سانتی را چرب و آرد پاشی کنید.مواد بایدبه دمای محیط رسیده باشند.
۲
2-مواد خشک دستور( آرد پودر کاکائو بکینگ پودر ) را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید.

3-تخم مرغ و وانیل و هل شیر عسلی را با هم مخلوط و با دور کند همزن هم بزنید تا مخلوط شوند.

4-سپس دور همزن را به متوسط افزایش دهید و حدود ۴تا۵ دقیقه هم بزنید تا رنگ مواد روشن شود روغن مایع را افزوده خیلی کم هم بزنید.

5-مواد خشک را مخلوط و با ویستک با مواد مخلوط کنید میتوانید خیلی کم با همزن بزنید .دقت کنید در این مرحله زیاد با همزن برقی نزنید چون پف کیک را کمتر میکند.فقط سعی کنید ارد گلوله گلوله نشود .

6-در قالب ریخته و به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه در فر ۱۷۰درجه بپزید تا اگر سیخ چوبی در مرکز آن فرو بردیدچیزی از مایه کیک به آن نچسبد.کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا سرد شود

7-برای تهیه ی سس کاراملی:برای سس کاراملی شکر را در ظرف کوچکی ریخته وروی شعله متوسط و یکنواخت قرار دهید واصلا با قاشق هم نزنید فقط گاهی قابلمه حاوی شکرها رو تکون بدین تا همه جا یکنواخت ذوب وکاراملی و طلایی تیره شود،

8-مواظب باشیدنسوزد و با احتیاط خامه وکره را در آن بریزید.دقت کنید دستتان نسوزد(میتوانیداز قبل کره وخامه را داغ کنید که خطر پاشیدن مواد به اطراف کمتر شود) نگران نباشید به همزدن خوب ادامه دهید،پس از مدت کوتاهی سس یک دستی تهیه میشود،پس از یکی دو جوش سس را روی کیک سرد بریزید.

سایر نکات

مدت پخت کیک بستگی به دمای فرها میتواند متفاوت باشد برای من حدود ۵۵ دقیقه طول کشید پس بعد از مدت ذکر شده در دستور با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید.
برای تهیه ی سس کارامل در مرحله اول که شکر روذوب میکنید به هیچ وجه با قاشق شکر رو هم نزنید فقط با حرکت دادن قابلمه میتونید شکرهارو جابجا کنید تا حرارت یکدست بهشون برسه و ذوب بشن .
اگر زیادی شکرتون روی حرارت بمونه حالت سفت و آبنباتی میگیره و یا میسوزه و دیگه بدرد سس کارامل شدن‌نمیخوره.هر وقت شکرتون کاملا ذوب شد سریع کره و خامه که کمی داغشون کردید رو بهش اضافه کنید و خیلی سریع و تند هم بزنید تا یکدست بشن
طرز تهیه کیک کوئیک میکس شیر عسلی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی