آموزش طرز تهیه کیک پیرامید (کیک بیسکوییت) در 10 دقیقه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
3 لیوان شیر
2 پاکت بیسکوییت پتی بور (170 گرمی)
1 پاکت پودر پودینگ کاکائویی آماده(150 گرم)
1 قاشق غذاخوری کره
برای کناره ها:
شکلات آب شده به روش بنماری
فندق ، پسته ، گردو ، پودر نارگیل
طرز تهیه
پودر پودینگ و شیر را داخل قابلمه بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید و روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. پودینگ پخته شده را از روی اجاق بردارید و کره را اضافه کنید و تا وقتی که کره آب شود هم بزنید. بیسکوییت ها را طوریکه خیلی خرد نشود با دست خرد کنید و به پودینگ پخته شده اضافه کنید و با دقت بدون اینکه له کنید هم بزنید(همه بیسکوییت ها را یکجا نریزید مقداری را نگه دارید اگه مواد شل بود بازم بریزید). روی میز دو عدد سلفون کنار هم بذارید و مواد آماده شده را داخل سلفون بریزید و سلفون را از دو طرف به سمت وسط بصورت کیپ با هم یکی کنید و از سه قسمت ببندید و به مواد شکل مثلث بدید. داخل بشقاب و یا سینی بذارید و حداقل 5_4 ساعت در یخچال بذارید. سپس از یخچال بیرون آورده برش بزنید و بلافاصله کناره ها را ابتدا در شکلات آب شده بزنید و سپس در پودر نارگیل ، فندق ، پسته و یا هر چیز دیگری بزنید و داخل بشقاب سرو بذارید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه