آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک پوآچا پنیری فلفلی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک پوآچا پنیری فلفلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
نصف لیوان روغن مایع
1 قاشق غداخوری کره
2 قاشق غداخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری پر خمیر مایه خشک
9_8 لیوان آرد
برای داخل پوآچا:
1 عدد پیاز بزرگ
2 عدد فلفل سبز
نصف استکان روغن مایع
1 قاشق غذاخوری پر رب فلفل(دستورش در کانال هست)
2 قاشق غذاخوری کنجد
1 قاشق غذاخوری نعناع
1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده
1 قاشق چای خوری زیره و فلفل سیاه
1 قاشق مرباخوری پر آویشن
پنیر کاشار برای داخل و روی پوآچا(پنیر پیتزا)

طرز تهیه

خمیر مایه را داخل آب ولرم بریزید و صبر کنید کف کند(حدود10 دقیقه)بقیه مواد را اضافه کنید آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی به دست بیاد(خمیر خیلی نرم باشد وقتی به دست میچسبد ورز دادن را تمام کنید. بعد از استراحت کمتر به دست میچسبد میتوانید دستتان را کمی چرب کنید که راحت بتوانید شکل بدید) برای مواد داخل پیاز و فلفل را داخل روغن تفت بدید رب را اضافه کنید و کمی تفت بدید و ادویه ها را اضافه کرده هم بزنید و از روی اجاق بردارید. کانال غذای ترکیه، خمیر که خوب عمل آمده(من نزدیک 2 ساعت استراحت دادم چون کار داشتم)از خمیر تیکه هایی به اندازه نارنگی کوچک بردارید داخل کف دست باز کنید و 1 قاشق مرباخوری از مواد فلفلی و یک تکه پنیر کاشار بذارید و ببندید و گرد کنید. همه خمیر ها را به این شکل آماده کنید و داخل قالب کمربندی چرب شده بذارید. از سس فلفلی باقیمانده روی خمیر ها بزنید و 15 دقیقه دیگر استراحت بدید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. بعد از پخت روی پوآچا پنیر کاشار(پیتزا) فراوان بریزید و تا وقتی که پنیر نرم شود در فر بذارید. بعد از بیرون آوردن از فر سرو کنید طعم فوق العاده ای دارد. حتما امتحان کنید.
طرز تهیه کیک پوآچا پنیری فلفلی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی