آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شکلاتی دو رنگ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی دو رنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ…………………. 3 عدد
شکر……………………. 1 لیوان
شیر…………………….. 1 لیوان
روغن مایع………………. 1 لیوان
وانیل……………………. 1 قاشق چای خوری
آرد……………………… 2 لیوان
پودر کاکائو……………… 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر……………… 1 قاشق چای خوری
.
مواد لازم سس گاناش :
خامه……………………. 100 میلی لیتر
شکلات تخته ای………….. 100 گرم
نوتلا……………………. 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

شکر و تخم_مرغ ها را در ظرف مناسبی به وسیله ی همزن برقی به مدت 8 تا 10دقیقه، به خوبی هم می زنیم سپس شیر ، روغن مایع، وانیل و آرد الک شده را به مواد اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم و بیکینگ پودر را اضافه کرده و به وسیله ی لیسک، مواد را هم زده و مخلوط می کنیم. نیمی از خمیر را به ظرف دیگری منتقل کرده و یک قسمت از خمیر را ساده نگه داشته و پودر کاکائو را به قسمت دیگر خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. ابتدا خمیر ساده را درون قالب کيک صبحانه به ارتفاع 11 سانتی متر و طول 30 سانتی متر که داخل آن را کاملا چرب و آردپاشی کرده ایم، مي ریزیم سپس خمیر کاکائویی را روی خمیر ساده، درون قالب می ریزیم. قالب را درون فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا کيک بپزد. برای تهیه ی سس گاناش، خامه را در ظرفی روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم تا داغ شود و مراقب هستیم که خامه، نجوشد سپس از روی شعله برداشته و شکلات تخته ای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا شکلات، ذوب شده و کاملا با خامه، مخلوط و یکدست شود سپس نوتلا را اضافه کرده و خوب هم می زنیم. بعد از اين که کيک پخت، از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شود سپس از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم و تمام سطح کیک را با سس شکلات می پوشانیم و برش زده و سرو می کنیم
طرز تهیه کیک شکلاتی دو رنگ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی