آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک هویج و گردو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک هویج و گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ ………….. 4 عدد
روغن مایع ………… 1 لیوان
شکر ……………..‌…. 1 لیوان
هویج رنده شده …… دو و نیم لیوان
پودر دارچین ………. 1 قاشق مرباخوری
مغز گردو …………… 1 فنجان(خرد شده)
آرد ………………….. دو و نیم لیوان
آب جوش …..‌‌……… نصف لیوان
بیکینگ پودر ……‌‌…. 2 قاشق چای خوری

طرز تهیه

تخم_مرغ ها و شکر را در ظرف مناسبی، به وسیله ی همزن برقی خوب می زنیم تا قوام کرم مانند پیدا کند. روغن مایع، هویج رنده شده، مغز گردوی خرد شده و پودر دارچین را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را روی مواد، الک می کنیم و همه ی مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود سپس در حالی که آب جوش را به آرامی به خمیر اضافه می کنیم، خمیر را به وسیله ی همزن دستی، با سرعت، هم می زنیم. خمیر را درون قالب مورد نظر که داخل آن را چرب و آردپاشی کرده ایم، می ریزیم و قالب را به مدت 50 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 160 درجه ی سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم. بعد از این که با تِستِ خلال دندان، از پخت کامل وسطِ کیک، مطمئن شدیم، قالب را از فر خارج کرده و بعد از این که خنک شد، کیک را از قالب خارج کرده و برش می زنیم و در کنار چای ، سرو می کنیم.
طرز تهیه کیک هویج و گردو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی