آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک نارگیل شربتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک نارگیل شربتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

آرد
۱.۵ پیمانه
شکر
۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل
۱/۲ پیمانه
روغن مایع
۱/۲ پیمانه
شربت بار غلیظ
۱/۲ پیمانه
آب
۱/۲ پیمانه
وانیل‏
۱/۴ قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر
۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ
۳ عدد

مواد لازم شربت :

شکر 1 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری
هل با پوست 1 عدد

طرز تهیه

1-ابتدا آرد را سه بار الک کرده و بکین پودر و پودر نارگیل را با آرد مخلوط کنید .

2-تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن سه دقیقه بزنید تا کرم رنگ شده و پف کند .

3-آب و شربت بار را باهم مخلوط کرده و در سه مرحله به مواد اضافه کنید و روغن مایع را اضافه کرده خوب هم بزنید .

4-در این مرحله مخلوط آرد را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید . مواد را در قالبی که با روغن جدا کننده چرب کرده اید تا ۲/۳ قالب بریزید و در فری که ده دقیقه قبل با درجه حرارت ۱۸۰ روشن کرده اید قرار دهید ، مدت زمان پخت این کیک ۴۰ دقیقه میباشد در بیست دقیقه اول پخت درب فر را باز نکنید.

5-تهیه شربت بار : ابتدا شکر و آب و هل را در ظرف ریخته و روی شعله قرار دهید و اجازه دهید بجوشد و غلیظ شود ، وقتی غلیظ شد گلاب و زعفران را اضافه کنید پنج دقیقه صبر کنید و شعله را خاموش کنید و اجازه دهید شربت خنک شود .

سایر نکات

این کیک رو اولین بار که به ذهنم رسید و مواد و مراحلشو نوشتم و پختم خیلی خوش عطر و طعم و لطیف با پفی عالی در اومد . فقط حتما قالبتونو کاملا با روغن جدا کننده چرب کنید و از قالب خیلی گودی که ته قالب تنگ باشه استفاده نکنید از قالب میان تهی با کف آزاد و دیواره ده سانتی عالی در میاد بعد از پخت حتما اجازه بدید خنک بشه بعد از قالب جدا کنید . این کیک رو سه بار پختم و مطمئن شدم خوب در میاد بعد ارسال کردم .
طرز تهیه کیک نارگیل شربتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی