آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک فولکس

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک فولکس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه

مواد لازم برای 10نفر

تخم مرغ 6 عدد
آرد 220 گرم
شکر ریز 220 گرم
آب ولرم 130 گرم
وانیل‏ 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
ژل فولکس (آمولسیفایر) 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-زرده و سفیده تخم مرغ را جدامیکنیم

2-سفیده را با همزن دورتند از یک جهت زده تا پفکی و سفید شود

3-زرده و وانیل وشکر را با دور کند همزن میزنیم تا کرم رنگ شود

4-سپس ژل را اضافه کرده با همزن دستی ۲ دقیقه میزنیم و آب را اضافه میکنیم

5-سفیده را در دومرحله به زرده اضافه کرده و آرد وبکینگ پودر راباهم الک کرده به مخلوط سفیده و زرده اضافه کرده. به آرامی بالیسک دورانی مخلوط میکنیم

6-مایه را در قالب ۲۵ سانتی ریخته با درجه ۲۰۰ سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه میپزیم.

سایر نکات

این کیک کاربرد زیادی دارد.به دلیل بافت خوبی که دارد در اثر خالی کردن کیک برای کیک بستنی به هیچ عنوان آسیب نمیبینه و پودر نمیشود. برای انواع کیک اسفنجی رولت کاپ کیک بستنی و … کاربرد دارد.
طرز تهیه کیک فولکس

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی