آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه خوراک رول بادمجان و گوشت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خوراک رول بادمجان و گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

بادمجان قدبلند …………………… 1 کيلوگرم
پياز متوسط ………………………. 1 عدد
گوجه فرنگي متوسط ……………. 3 عدد
سيب زميني بزرگ ………………… 2 عدد

مواد لازم بخش گوشتي خوراک:
گوشت چرخ کرده ……………….. 300 گرم
پياز ……………………………….. 1 عدد
جعفري خرد شده ……………….. 1 فنجان
آرد سوخاري …………………….. 2 قاشق غذاخوري
نمک، فلفل، زيره ………………… به مقدار دلخواه

مواد لازم سس خوراک:
رب گوجه فرنگي ………………. 1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون ……………………. 3 قاشق غذاخوري
سير رنده شده …………………. 4 يا 5 حب
آب ………………………………. يک و نيم ليوان

طرز تهیه

پوست بادمجان ها را کنده و برش هاي طولي به کلفتي نيم سانتي متر مي زنيم و روي آن ها را کاملا نمک پاشي کرده و مي گذاريم يک ساعت بماند. سپس بادمجان ها را شسته و آن ها را کاملا خشک مي کنيم. دو طرف بادمجان ها را به وسيله ي فرچه به روغن آغشته کرده و در تابه يا درون فر آن ها را سرخ مي کنيم. در اين حين براي تهيه ي مواد گوشتي، پياز را رنده کرده و با جعفري خرد شده، آرد سوخاري، نمک، فلفل و زيره به گوشت چرخ کرده اضافه مي کنيم و خوب ورز مي دهيم. از گوشت تکه هايي به بزرگي گردو جدا کرده و روي يک سر ورقه ي بادمجان سرخ کرده گذاشته و بادمجان را رول مي کنيم. اين کار را با تمام گوشت و بادمجان ها انجام مي دهيم. گوجه فرنگي ها را حلقه حلقه کرده و کف ظرف مخصوص فر مي چينيم. پيازهاي خوراک را خرد کرده و روي گوجه ها مي ريزيم سپس سيب زميني ها را حلقه حلقه کرده و روي پيازها مي چينيم. بادمجان هاي رول را روي سيب زميني ها مي چينيم. براي سس خوراک، رب گوجه فرنگي، روغن زيتون، سير رنده شده و آب را در ظرفي خوب مخلوط کرده و به خوبي روي خوراک و لا به لاي بادمجان ها مي ريزيم. روي ظرف را فويل کشيده و در فري که از قبل با دماي 200 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم به مدت يک ساعت قرار مي دهيم سپس ظرف را از فر خارج کرده و روکش فويل را برداشته و دوباره به مدت 15 دقيقه در فر قرار مي دهيم.

شيرينانه: اين خوراک را مي توانيم با نان و يا پلو استفاده کنيم
طرز تهیه خوراک رول بادمجان و گوشت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی