آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ بزرگ
1.5 لیوان شکر(250 گرم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 لیوان روغن مایع(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان ماست زده شده
2 لیوان آرد(240 گرم)
4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو(35 گرم)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
برای سس شکلاتی:
150 گرم خامه صبحانه(از 1 لیوان کمی کمتر)
200 گرم شکلات تلخ
طرز تهیه
تخم مرغ ، شکر و وانیل را داخل ظرفی ریخته و حداقل 5 دقیقه تا وقتی که سفید شود هم بزنید. سپس ماست و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر آرد ، پودر کاکائو و بکینگ پودر را اضافه کنید و تا وقتی که آرد به صورت یکدست مخلوط شود هم بزنید(خیلی زیاد هم نزنید چون پف کیک میخوابد)مایع کیک را داخل قالب چرب شده سایز متوسط بریزید و در فر 175 درجه از قبل گرم شده حدود 50_45 بپزید(زمان پخت در فر های مختلف متفاوت است) کانال غذای ترکیه ،در زمانی که کیک میپزد برای سس شکلاتی خامه را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی اجاق گرم کنید(نجوشد فقط گرم شود) سپس از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود هم بزنید. شکلات و خامه کاملا مخلوط شده را روی کیک ولرم شده بریزید. میتوانید کیک را ولرم و یا سرد سرو کنید. کیک نرمی میشود نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه