آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک ارده

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک ارده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان ارده
1 لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
2 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 استکان فندق درشت خرد شده (من گردو استفاده کردم)

برای روی کیک:
1 استکان فندق درشت خرد شده
نصف لیوان ارده
3 قاشق غذاخوری شکر

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن برقی تا وقتی که رنگش روشن شود و کف کند خوب هم بزنید. مواد مایع را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. مواد خشک بجز فندق را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر فندق را اضافه کنید و کمی هم بزنید. کف قالب کمر بندی سایز 28 کاغذ روغنی بندازید و کناره های قالب را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. ارده و شکر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و با قاشق به طور یکسان روی مایه کیک بریزید و کمی از بالا هم بزنید (خیلی کم که ارده کمی با مایه کیک مخلوط شود) در آخر فندق را روی کیک بپاشید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید سپس با خلال دندان پخت کیک را تست کنید (زمان پخت حدود 40_30 دقیقه) نوش جان
طرز تهیه کیک ارده

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی