آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی بادامی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
از 1 لیوان کمتر روغن مایع
1 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
10 قاشق غذاخوری آرد (با کنترل بریزید و اگر مایه کیک شل بود میتوانید بیشتر بریزید)
بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
وانیل (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت (80 گرم) شکلات شیری برای روی کیک
1 استکان بادام خرد شده
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند هم بزنید. بقیه مواد را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. داخل قالب چرب شده و آرد پاشی شده بریزید (آرد را داخل قالب بپاشید سپس قالب را برگردانید و با دست کف قالب بزنید تا آرد اضافی بیرون بریزید) در فر 180 درجه از قبل گرم شده 40_30 دقیقه بپزید. بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردید و سرد شد از قالب بیرون آورید و روی کیک شکلات آب شده به روش بنماری بریزید. و بادام خرد شده روی کیک بپاشید(من بادام ها را داخل ماهیتابه تفت دادم) سپس برش زده سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه