آموزش طرز تهیه بادمجان با پنیر موزارلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
بادمجان یکی از محبوبترین انواع صیفیجات است. فرقی نمیکند چطور طبخ شود، بافت نرم و گوشتی و طعم فوقالعاده آن باعث شده هم به تنهایی یک غذای لذیذ باشد و هم به عنوان یک عنصر مهم در کنار انواع گوشت، ماهی و سبزیجات مختلف. علاوه بر این که بادمجان محبوبیت زیادی در بسیاری از فرهنگهای غذایی دارد، کمکالری و یکی از بهترین منابع دریافت فیبر غذایی است. حالا تصور کنید این ماده غذایی پر طرفدار در کنار پنیر موزارلا که آن هم سرشار از کلسیم است چه ترکیب سالم و همنشینی خوشمزهای را رقم میزند.
مواد لازم:
۱ عدد بادمجان
۲ عدد گوجه فرنگی
۴ توپ پنیر موزارلا
۱/۴ پیمانه روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
فلفل سیاه
برگ ریحان تازه
نمک
پنیر موزارلا
بادمجان را به صورت حلقه حلقه برش بزنید طوری که به ۷ یا ۸ حلقه مساوی تقسیم شود.
در یک ظرف کوچک، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
بادمجانها را یک لایه در ظرف نسوز و مخصوص فر بچینید. مخلوط روغن زیتون را روی بادمجانها بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید بپزند. سپس آنها را برگردانید و همین کار را دوباره تکرار کنید. نصف بادمجانها (۴ حلقه) را کنار بگذارید.
گوجه فرنگیهای حلقه شده را روی بادمجانهای باقی مانده گذاشته و به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که گوجه فرنگیها نرم شوند در فر قرار دهید. سپس ظرف یا سینی را از فر بیرون بیاورید.
به ترتیب، یک برش پنیر موزارلا، یک برگ ریحان و یک حلقه از بادمجانهای کنار گذاشته در مرحله اول را روی هم روی گوجهها قرار دهید.
به مدت ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را داخل فر بگذارید تا پنیر ذوب شود. سپس ظرف را از فر خارج کنید و مقداری از مخلوط روغن زیتون و سرکه بالزامیک روی آن بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه