آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک سیب

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

4 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
2.5 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای وسط کیک:
2 عدد سیب بزرگ
1 لیوان گردو
1 قاشق مرباخوری دارچین

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید روغن مایع و آب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. آرد ، وانیل و بکینگ پودر را الک کرده به مایه کیک اضافه کنید و بدون اینکه از همزن استفاده کنید هم بزنید(با همزن دستی و یا لیسک هم بزنید) برای داخل کیک، سیب را رنده درشت کنید و با فشار دست آب سیب را خوب بگیرید. دارچین و گردوی خرد شده را به سیب اضافه کنید و هم بزنید. نصف مایه کیک را داخل قالب مستطیل و یا گرد چرب شده بریزید و مخلوط سیب و گردو را به طور یکنواخت روی مایه کیک بریزید و باقیمانده مایه کیک را روی مخلوط سیب بریزید تا روی مواد کاملا گرفته شود. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید.(30 دقیقه اول در فر را باز نکنید. زیر و روی کیک سرخ شود و با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید. حدود 40 دقیقه طول میکشد ولی بستگی به حرارت فر شما دارد)بعد از خنک شدن روی کیک پودر قند الک کرده و سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه کیک سیب

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی