آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک سوپرایز

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک سوپرایز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم برای توپک های داخل کیک

2 عدد سفیده تخم مرغ
نصف استکان پودر قند (استکان کمر باریک ترک، 25 گرم)
1 لیوان پودر نارگیل (لیوان یا پیمانه قنادی)
2 قاشق غذاخوری شیر
برای کیک:
2 عدد زرده تخم مرغ از تخم مرغ های باقیمانده که برای مواد داخل استفاده کردید و 1 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان شیر
2 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

طرز تهیه

ابتدا مواد داخل را آماده کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و توپهایی اندازه گردو درست کنید و داخل یخچال بذارید.
برای کیک تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند هم بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. سپس مواد خشک را الک کرده اضافه کنید و کمی هم بزنید. قالب کیک را با روغن جامد چرب کنید و آرد بپاشید(سپس قالب را برگردانید و کف قالب بزنید تا آرد اضافی بیرون بریزید)نصف مایه کیک را داخل قالب بریزید و توپهای نارگیلی را روی مایه کیک بچینید. مایه کیک باقیمانده را داخل قالب بریزید و در فر 175 درجه بپزید.(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)نوش جان
طرز تهیه کیک سوپرایز

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی