آموزش طرز تهیه کیک سوپرایز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای توپک های داخل کیک
2 عدد سفیده تخم مرغ
نصف استکان پودر قند (استکان کمر باریک ترک، 25 گرم)
1 لیوان پودر نارگیل (لیوان یا پیمانه قنادی)
2 قاشق غذاخوری شیر
برای کیک:
2 عدد زرده تخم مرغ از تخم مرغ های باقیمانده که برای مواد داخل استفاده کردید و 1 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان شیر
2 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
طرز تهیه
ابتدا مواد داخل را آماده کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و توپهایی اندازه گردو درست کنید و داخل یخچال بذارید.
برای کیک تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند هم بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. سپس مواد خشک را الک کرده اضافه کنید و کمی هم بزنید. قالب کیک را با روغن جامد چرب کنید و آرد بپاشید(سپس قالب را برگردانید و کف قالب بزنید تا آرد اضافی بیرون بریزید)نصف مایه کیک را داخل قالب بریزید و توپهای نارگیلی را روی مایه کیک بچینید. مایه کیک باقیمانده را داخل قالب بریزید و در فر 175 درجه بپزید.(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه