آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک زردآلو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک زردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع یک چهارم پیمانه
نمک نوک قاشق مرباخوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۲ و نیم پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
زردالو حدود ‌۱۵ عدد

طرز تهیه

از یک ساعت قبل مواد یخچالی رو درمیاریم تا به دمای محیط برسن.
کره نرم شده رو با شکر و وانیل خوب با همزن مخلوط کنید تا کرم رنگ بشه بعد دونه دونه تخم مرغها رو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ با همزن بزنید بعد گلاب و روغن مایع رو بریزید و دوباره با همزن بزنید.
آرد را با نمک و بکینگ پودر خوب مخلوط و الک کنید و کم کم به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.کف قالب رو چرب کنید وکاغذ روغنی بذارید و روی کاغذ روغنی رو هم چرب کنید و مواد رو توی قالب بریزید و زردآلوها رو از قبل بشورید و با چاقو دو نیم کنید و روی کیک بچینید سعی کنید همه جاهای خالی کیک رو پر کنید چون بعد از پخت زردالوها کوچیک میشن و کیک پف میکنه و میوه ها زیاد به چشم نمیان.
قالب رو بمدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا کیک بپزد.
(این دستور شیر یا ماست نداره تعجب نکنید)
مربا زردآلو
برای مربای زردآلو دو کیلو زردآلو رو شستم و از وسط با چاقو دو نیمش کردم و یک کیلو شکر روی زردآلوها ریختم و گذاشتم سه چهار ساعتی تو یخچال موند تا زردآلوها آب انداختن بعد از آب انداختن روی گاز گذاشتم تا بجوش اومد و کفش بالا اومد،کف زردآلوها رو گرفتم و اجازه دادم بجوشه و به قوام بیاد حدود ۴۵ دقیقه طول کشید تا به قوام بیاد در اواخر پخت مربا کمی زعفران و مقداری از هسته های پوست گرفته ی زردآلو رو بهش اضافه کردم تا خوشرنگتر بشه و یک قاشق آبلیمو هم بهش اضافه کردم تا مربا شکرک نزند.
اگه زردآلو هاتون ترش هستن مقدار شکرو میتونید کمی بیشتر کنید
طرز تهیه کیک زردآلو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی