آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه پوآچا قارچ و پنیر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچا قارچ و پنیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

300میلی شیر ولرم
300میلی آب ولرم
250میلی روغن مایع
2عدد تخم مرغ(سفیده برای خمیرزرده برای رومال)
1پاکت مخمر تر(هر پاکت 24 گرمی است که معادل 13گرم مخمر خشک فوری است)
1.5قاشق مرباخوری نمک(2 قاشق هم میشه)
1قاشق مرباخوری شکر
حدود1 کیلو آرد(خمیر باید نرم باشه و به دست نچسبد آرد را با کنترل بریزین)
مواد داخل
نیم کیلو قارچ
3عدد پیازچه
1عدد پیاز بزرگ
نمک,فلفل سیاه,پول بیبر(فلفل ترکیه فلفل قرمز پرک شده)
150گرم پنیرکاشار(یا هرپنیر کشدار دیگه)

طرز تهیه

برای داخل پوآچا بجز پنیر تمام مواد را ریز خرد كرده ابتدا پیاز را کمی تفت دازه پیازچه را ريخته دوباره کمی تفت میدیم. قارچ را اضافه کرده تا وقتی آب قارچ کشیده شود تفت میدیم.ادویه ها را اضافه میکنیم .
مواد خمیررا با هم مخلوط کرده و بعد ازاستراحت تیکه های کوچکی برداشته گرد کرده به اندازه بشقاب کوچک باز کرده مواد داخل و پنیر کاشار را گذاشته میبندیم وگرد میکنیم.روی پوآچا زرده تخم مرغ زده میپزیم.کسانی که عطر و طعم پنیر کاشاررا دوست ندارن میتونن پنیر سفید ویا میتونن از هردو استفاده کنن.
نکته:دماى فرمعمولا 180 درجه وزمان حدود30 دقیقه و تا وقتی که سرخ شوند
طرز تهیه پوآچا قارچ و پنیر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی