آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک دبل شکلات

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک دبل شکلات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

آرد سفید 2 پیمانه
پودر کاکائو مرغوب 1/2 پیمانه
پودر شکر یا شکر ریز 1.5 پیمانه
تخم مرغ درشت 2 عدد
شیر 1 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
آب جوش 1/2 پیمانه
پودر نسکافه 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2.5 قاشق چای خوری
جوش شیرین 12 قاشق چای خوری
نمک 1 پنس
وانیل‏ 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-ابتدا آرد+بکینگ پودر+جوش شیرین+نمک را یک دور الک کرده،سپس با نسکافه،شکر و وانیل ترکیب میکنیم.

2-مخلوط آرد را درون کاسه ی عمیقی میریزیم و وسط آن را گود میکنیم.

3-به ترتیب شیر+روغن و سپس تخم مرغها را درون گودی ریخته و با دور متوسط شروع به همزدن میکنیم تا مواد بخوبی ترکیب شده و یکدست شود(حدود یک دقیقه کافیست).

4-سپس آب جوش را افزوده و مواد را بخوبی میزنیم تا یکدست شود (حدود دو دقیقه)

5-مواد را درون قالب سایز ۲۳ دیواره بلند،میان تهی ۲۵ یا مستطیل ۳۰×۸ ریخته و درون فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.

6-مدت پخت با توجه به نوع فر متغیر میباشد.بعد از ۴۵ دقیقه با خلال چک میکنیم.اگر نپخته بود ده دقیقه دیگر زمان میدهیم سپس از فر بیرون می آوریم.

7-بعد از خنک شدن با گاناش شکلاتی کاور میکنیم،تا اصالت واژه ی دبل شکلات حفظ شود.

سایر نکات

چون تمام مواد با هم ترکیب شده و سپس زده میشوند سریع تر از سایر کیک ها آماده میشود.
بدلیل وجود جوش شیرین پف کیک مقبول و بیشتر از سایر کیک ها خواهد بود.
این دسته از کیکها را بهتر است فقط با شکلات یا خامه کاور و از برش دادن و فیلینگ گذاری صرف نظر کنیم
اگر کسی به جوش شیرین حساسیت دارد و یا منع دارویی میباشد امتحان کردن این کیک پیشنهاد خوبی نیست.
طرز تهیه کیک دبل شکلات

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی