آموزش طرز تهیه کیک خیس لیمویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آرد 2/3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
کره به دمای محیط رسیده 100 گرم
پودر قند 100 گرم
رنده پوست لیمو ترش 1 قاشق چای خوری
مواد لازم شربت :
آب لیمو تازه 1/4 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
طرز تهیه
1-کره و پودر شکر رو با همزن میزنیم تا روشن و کشدار شود
2-تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و درحد مخلوط شدن میزنیم وانیل و رنده پوست لیمو را هم اضافه و مخلوط میکنیم
3-مواد خشک (آرد نمک بیکینگ پودر)را که قبلا الک کردیم در ۲ مرحله افزوده و حد مخلوط شدن با همزن یا قاشق میزنیم
4-مواد را در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدهیم
5-پس از خارج کردن از فر روی کیک درحالیکه هنوز گرم است با چنگال حفره هایی ایجاد کرده و شربت لیمو را روی آن میریزیم تا جذب کیک شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه