آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک بستنی پرتقالی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک بستنی پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

برای لایه کیک:3/4 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره-شکر 1/2 پیمانه – 1 و 1/4 قاشق چایخوری پکینگ پودر-6 قاشق غذاخوری کره شور(با نمک)،در دمای اتاق-2 سفیده تخم مرغ-عصاره وانیل 1 و 1/2 قاشق چایخوری-1/4 پیمانه خامه ترش-شیر 1/4 پیمانه – آب گرم 3 قاشق غذاخوری-3 قاشق غذاخوری پودر ژله پرتقال
برای لایه بستنی:12 اونس پنیر خامه ای، نرم شده – شکر 3/4 پیمانه – شیر 1/4 پیمانه – 12 اونس Cool whip(اسم یک محصول هستش، اگه ندارین بجاش: 1/4 پیمانه آب سرد-1 قاشق چایخوری ژلاتین – 1/2 قاشق چایخوری کرم تارتار-1 و 3/4 پیمانه خامه فرم گرفته – 3 قاشق غذاخوری شکر – 1 قاشق چایخوری وانیل)-3 اونس پودر ژله پرتقال،منهای 3 قاشق غذاخوری-آب گرم 2 قاشق غذاخوری-عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
برای روش: 8 اونس Cool whip – تکه های آب نبات یا شکلات پرتقالی-رنگ آیسینگ ژله ای نارنجی
* شما به یک بسته ژله پرتقالی 3 اونسی نیاز دارین که 3 قاشق غذاخوری واسه کیکه و بقیه واسه لایه ی بستنی هستش.

طرز تهیه

فر رو در دمای 350 درجه بزارین!(شاید میخواد زود بپزه.)آرد، شکر و پکینگ پودر رو قاطی کنین و بعد کره، سفیده های تخم مرغ، وانیل، خامه ترش و شیر رو اضافه کرده و با همزم با درجه متوسط بزنین،(من بودم همرو میزدم بعد مواد خشک رو اضافه میکردم و کمی فولد میکردم بعدش). ظرف فر 8 اینچی رو روغن کاری کنین و کاغذ بزارین و کیک رو 18-20 دقیقه بپزین. بعد 3-4 دقیقه بزارین سرد بشه بعد روی کیک رو با چاقو ببرین و با مداد یا نی، روی کیک رو سوراخ سوراخ کنین، بعد آب گرم رو با 3 قاشق ژله قاطی کنین و با قاشق روی کیک بریزیندر یک کاسه کوچک دیگه بقیه ژله و آب گرم رو قاطی کنین. پنیرخامه ای و شکر رو با همزن بزنین، شکر رو اضافه کرده بزنین، Cool whip رو اضافه کرده و فولد کنین با اسپاتولا و بعد مواد رو به دو قسمت تقسیم کنین، و به یک قسمت، اون یه کاسه ژله رو اضافه کنین و به قسمت دیگه وانیل اضافه کنین.طبقات به این صورت خواهد بود:کیک-لایه بستنی که وانیل اضافه کرده بودیم-لایه بستنی که ژله پرتقال اضافه کرده بودیم(بعد ازین لایه کیک رو بزارین فریزر 6-8 ساعت و دوره های کیک رو درنیارین تا کارتون تمیز دربیاد). بعد از یخ زدن کاغذ و دوره های کیک رو دربیارین، اطراف و روی کیک رو با Cool whip بپوشونین، میتونین از رنگ آیسینگ ژله ای استفاده کنید و Cool whip اتون رو نارنجی کنین، و در آخر کیک رو تزیین کنین.
طرز تهیه کیک بستنی پرتقالی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی