آموزش طرز تهیه قارنی یاریخ(شکم پاره) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
به تعداد افراد بادنجان
گوشت چرخ کرده
پیاز
سیر
جعفری
روغن مایع
ادویه جات مثل نمک، فلفل سیاه و قرمز و…
رب
گوجه فرنگی رنده شده
طرز تهیه
بادنجانهارو بصورت یک در میان پوست بکنین و بیرونش با فرچه روغن بمالین و در فر بپزین(فر حتما از قبل گرم شده باشه چون اونموقع سیاه میشن) یا در تابه سرخ کنین.
از طرف دیگه هم پیاز رو تفت بدین و گوشت چرخ کرده هم اضافه کنین و تفت بدین، سیر، گوجه فرنگی رنده شده، خیلی کم رب و ادویه جات رو اضافه کنین بعد جعفری هارو هم ریز خرد کنین توش و از اجاق بردارین.
داخل بادنجان های پخته یا سرخ شده مواد رو بزارین و روش سس رب بریزین و روی اجاق بزارین کمی بجوشه و تمام.
با جعفری، سیر ویا گوجه فرنگی تزیین کنین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه