آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک اسفنجی پایه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی پایه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

تخم مرغ 6 عدد
آرد 150 گرم
شکر 150 گرم
وانیل‏ 1/4 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-ابتدا مواد را اندازه گیری میکنیم. قالب را چرب و آردپاشی میکنیم یا کف آن را کاغذ روغنی میندازیم.

2-زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم. زرده را با شکر و وانیل انقدر هم میزنیم تا رنگ آن روشن و شکل آن سفت و کشدار شود.

3-پره های همزن را شسته و خشک میکنیم. حالا سفیده را میزنیم تا حجم آن چند برابر شود و از ظرف نریزد.

4-سفیده را کم کم به زرده اضافه میکنیم و با لیسک دورانی و در یک جهت هم میزنیم.

5-در آخر آرد سه بار الک شده را کم کم به مایه کیکمون اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا پف کیک نخوابد.

6-مواد را در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه و با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.

سایر نکات

۲۰ دقیقه اول پخت، در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد.
برای اینکه بفهمید کیکتون پخته یا نه، یک خلال چوبی وسط کیک فرو کنید، اگه چیزی به خلال نچسبید کیک آماده است.
کیک را بعد از اینکه از فر خارج کردین بزارین ۱۰ دقیقه توی قالب خنک بشه بعد درش بیارین.
طرز تهیه کیک اسفنجی پایه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی