آموزش طرز تهیه چیزکیک انگور . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای لایه ی اول: 2 بسته بیسکویت – 125 گرم کره آب شده – 1 مشت گردوی خرد شده لایه وسط: 400 گرم پنیر خامه ای(یا پنیر ماسکارپونه)- 200 گرم خامه – 1.5 لیوان شکر – 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت – وانیل – 1 قاشق غذاخوری آب لیمو(خودتون آبشو بگیرین) – 4 تخم مرغ – 1 قاشق چایخوری نمک برای لایه سوم: 1 کیلوگرم انگور – 2 لیوان آب انگور – 3 قاشق غذاخوری شکر – 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ✏
طرز تهیه
بیسکوییت هارو خرد کنین تا مثل آرد شه. بعد کره آب شده و گردوهارو اضافه کنین و با قاشق قاطی کنین، قالبتون زیرش کاغذ روغنی بزارین و کناره هاش روغن بزنین و آرد بپاشین، لایه اول رو خوب فشار بدین، تا یکنواخت شه. بعد بزارین یخچال.✏برای لایه وسط، اول پنیر خامه ای رو با همزن خوب بزنین، بعد شکر بزنین و هم بزنین، بعد یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه کنین و هم بزنین،(هرچقدر بیشتر بزنین، بهتر میشه). آب لیمو، وانیل، نمک و نشاسته رو اضافه کنین و مخلوط کنین و در آخر خامه رو اضافه کنین و خوب هم بزنین. بعد از یخچال قالب رو دربیارین و لایه وسط رو روی لایه اول بریزین، در دمای 175 درجه، یک ساعت بپزین.(میتونین داخل یک ظرف آب بریزین و بزارین توی فر تا چیزکیکتون ترک نخوره. راستی حین پختن در فر رو باز نکنین.)✏برای لایه آخر، انگور هارو با 4 لیوان آب بجوشونین و از صافی رد کنین و با بقیه مواد، خوب بجوشونین و مدام هم بزنین. بعد که ولرم شد، روی لایه وسط بریزین و 1 روز بزارین یخچال بمونه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه