آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کيک خامه ای نارنگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کيک خامه_ای نارنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم خمیر

تخم مرغ درشت ………………………… 3 عدد
آب داغ …………………………………… 3 قاشق غذاخوري
شکر ………………………………………. 150 گرم
آرد ………………………………………… 100 گرم
آرد ذرت ………………………………….. 50 گرم
وانيل …………………………………….. 1 قاشق چاي خوري
بيکينگ پودر …………………………….. 1 قاشق چاي خوري
.
مواد لازم کرم کيک:
پودر خامه ……………………………….. 2 بسته
خامه ……………………………………… 200 گرم
شکر ………………………………………. 1 فنجان
آب ليموترش …………………………….. 2 قاشق غذاخوري
پنير ماسکارپونه ………………………… 250 گرم
ماست چکيده‌ي شيرين و بي‌نمک …….. 250 گرم
رنده ي پوست پرتقال …………………… 1 پرتقال
گوشت نارنگي ……………………………. 1 ليوان
آب نارنگي ………………………………… 2 قاشق غذاخوري
.
مواد لازم روي کيک:
پودر شکر …………………………………. به مقدار لازم

طرز تهیه

تخم مرغ ها و آب داغ را در ظرفي ريخته و با همزن برقي به مدت 5 دقيقه هم مي زنيم. وانيل و شکر را در ظرف ديگري با هم مخلوط کرده و مخلوط تخم مرغ را کم کم به آن اضافه کرده و هم مي زنيم. آرد، آرد ذرت و بيکينگ پودر را در ظرف ديگري مخلوط کرده و الک مي کنيم. مخلوط آرد را کم کم به مواد قبلي اضافه کرده و به آرامي هم مي زنيم. خمير را در قالب کمربندي که از قبل چرب کرده ايم, ريخته و به مدت 20 تا 25 دقيقه در فري که از فبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم. بعد از پخت، کيک را از فر خارج کرده و اجازه مي دهيم خنک شود. براي تهبه ي خامه ي کيک، پودر خامه و خامه را در طرفي ريخته و با همزن، مي زنيم سپس آب ليموترش ، شکر، پنير ماسکارپونه، ماست چکيده، رنده ي پوست يک پرتقال و آب نارنگي را اضافه کرده و دوباره هم مي زنيم سپس گوشت نارنگي ها را اضافه کرده و با ليسک هم مي زنيم. کيک خنک شده را از قالب خارج کرده و با استفاده از چاقو يا يک تکه نخ به دو قسمت تقسيم مي کنيم. قسمت زيرين کيک را در قالب کمربندي خودش مي گذاريم و تمام خامه را کاملا روي اين قسمت مي ريزيم و قسمت رويي کيک را روي لايه ي خامه اي گذاشته و کمي فشار مي دهيم و قالب کيک را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار مي دهيم سپس از يخچال خارج کرده و کمربند قالب را باز کرده و از قالب جدا مي کنيم و کيک را در ظرف مخصوص گذاشته و روي آن را شکر مي پاشيم.
.
شيرينانه: پودر خامه را مي توانيم به صورت بسته بندي با نام “کرم شانتي” و يا به صورت باز، از قنادي ها و يا سوپرمارکت هاي ويژه ي لوازم شيريني پزي تهيه کنيم. معمولا پودر خامه را با شير به وسيله ي همزن برقي مي زنند تا قوام خامه ي کيک را پيدا کند.
طرز تهیه کيک خامه_ای نارنگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی