آشپزي و شيريني پزي کوکو ها

طرز تهیه کوکی مارمالادی و کاراملی خوشمزه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کوکی مارمالادی و کاراملی خوشمزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کوکی ها شیرین های خشک و بیشتر شبیه بیسکوییت هستند که اصولا سبک و با ماندگاری بالا هستند. رسپی های مختلف برای پخت کوکی وجود دارد. کوکی مارمالادی و کاراملی بسیار خوشمزه و تهیه آن در منزل راحت است.

زمان آماده سازی مواد اولیه : ۱۰ دقیقه – زمان پخت : ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
مواد لازم کوکی مارمالادی و کاراملی خوشمزه :

کره ۲۶۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد کوچک
پودر قند ۱۲۰ گرم
آرد ۳۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
پادفیل کاراملی به مقدار لازم
شکلات به مقدار لازم
مارمالاد به مقدار لازم
طرز تهیه کوکی مارمالادی و کاراملی خوشمزه
طرز تهیه کوکی :

۱ ) کره سرد را مکعبی برش زده و با پودر قند داخل غذا ساز ریخته و با دور تند با هم مخلوط نمایید.
طرز تهیه کوکی مارمالادی و کاراملی خوشمزه

۲ ) زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و به اندازه ای که مخلوط شوند و از سرمای کره کم نشود مخلوط نمایید.
طرز تهیه کوکی مارمالادی و کاراملی خوشمزه

۳ ) آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و به بقیه مواد اضافه نمایید . اجازه دهید خمیر به صورت گلوله یکجا جمع شود سپس دستگاه را خاموش نمایید.
طرز تهیه کوکی مارمالادی و کاراملی خوشمزه

۴ ) خمیر را داخل نایلون به مدت ۴ ساعت در یخچال استراحت دهید تا خمیر سرمای کافی را داشته باشد.

۵ ) مقداری از خمیر را برداشته و روی سطح کار آرد پاشی شده با قطر ۳ تا ۴ میلی متر باز کرده و با کاتر های مختلف قالب زده و داخل سینی فر با فاصله ۲ سانت از هم می گذاریم.
طرز تهیه کوکی مارمالادی و کاراملی خوشمزه

۶ ) فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه گرم نمایید. دمای فر رابه ۱۵۰ درجه رسانده وسینی حاوی کوکی های قالب زده را داخل فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزد و لبه های شیرینی طلایی شوند.

۷ ) شیرینی های آماده شده را روی توری قرار دهید تا خنک شوند. سپس از مارمالاد و پادفیل کاراملی روی کوکی بریزید و یک کوکی دیگر را روی آن بگذارید و در انتها با شکلات تزیین نمایید.
طرز تهیه کوکی مارمالادی و کاراملی خوشمزه
طرز تهیه کوکی مارمالادی و کاراملی خوشمزه
طرز تهیه کوکی مارمالادی و کاراملی خوشمزه
طرز تهیه کوکی مارمالادی و کاراملی خوشمزه
نکته :

۱ ) بهتر است کره قبل از کار ۱ ساعت داخل فریزر باشد.

۲ ) اگر غذا ساز در دسترس نبود مواد خمیر را با نوک انگشتان مخلوط نمایید

۳ ) خمیر را با کف دست ورز ندهید. نباید گرمای دست به خمیر انتقال پیدا کند.

۴ ) ماندگاری خمیر کوکی حدود ۲ هفته داخل یخچال یا ۴ ماه در فریزر می باشد. برای استفاده طولانی، خمیر را اول داخل کاغذ روغنی پیچیده سپس داخل نایلون یا زیپ کیپ قرار دهید.

۵ ) اگر عجله در پخت کوکی داشتید به جای یخچال حدود ۴۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید.

۶ ) اگر از مارمالاد یا کارامل استفاده نکردید میتوان مقداری سفیده تخم مرغ را با فرچه روی کوکی زده و روی آن پودر پسته یا بادام یا هر نوع مغز خام دیگری ریخته و داخل فر قرار دهید.

۷ ) پادفیل را از لوازم قنادی ها تهیه نمایید .پاد فیل از کرمفیل سفت تر است.
طرز تهیه کوکی مارمالادی و کاراملی خوشمزه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی