آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کوکی آناناس و بادام هندی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کوکی آناناس و بادام هندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره (نرم): 200 گرم
شکر: 50 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
آرد: 300 گرم
پوست لیمو (رنده شده): 2 قاشق چای خوری
آناناس شکری (خردشده): 3 قاشق سوپ خوری
بادام هندی (پودر شده): یک چهارم پیمانه
بادام هندی (درسته): به مقدار لازم

طرز تهیه

فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سینی فر را کمی چرب کرده کنار بگذارید.
کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کاملا سفید و سبک شود.
پوست لیموی رنده شده، آناناس خرد شده و بادام هندی پودرشده را اضافه کنید و مواد را مخلوط کرده
در نهایت آرد را اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
از خمیر به اندازه یک قاشق چای خوری در دست گرد کرده داخل سینی قرار دهید و در مرکز آن یک عدد بادام هندی قرار دهید و کمی فشار دهید تا داخل خمیر فرو رود.
تمامی مواد را به همین ترتیب آماده کرده و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید. سپس از فر خارج کرده داخل سینی خنک کنید.
سپس در ظرف چیده و در دمای محیط دور از گرما و تابش خورشید نگهداری نمایید.
این شیرینی را می توانید برای مدت زمان طولانی نگهداری کنید.
در صورت تمایل می توانید خمیر را پهن کرده و با استفاده از کاتر مورد نظر برش داده و سپس در فر بپزید.
طرز تهیه کوکی آناناس و بادام هندی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی