آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کوکیز پسته

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کوکیز پسته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره (نرم): 115 گرم
شکر قهوه ای: 115 گرم
تخم مرغ: یک عدد
عسل: 100 گرم
آرد: 400 گرم
بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
پودر زنجفیل: 2 قاشق چای خوری
خلال پسته: 100 گرم
مربای زردآلو: 100 گرم

طرز تهیه

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید.
تخم مرغ را داخل مواد بریزید و مواد را هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.
1 قاشق سوپ خوری از عسل را کنار بگذارید باقیمانده را داخل مواد کره ای بریزید. آرد، بیکینگ پودر و زنجفیل را با هم مخلوط کنید و داخل مواد قبلی بریزید تا مواد خمیر شود.
خمیر آماده را به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ بپوشانید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با یک عدد سفیده تخم مرغ زده شده، روی خمیر برس بزنید.
کمی شکر اضافه نیز روی خمیر بپاشید و با کاتر مورد نظر برش دهید و داخل سینی بچینید و روی شیرینی ها را خلال پسته بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید.
بعد از پخت از فر خارج کنید روی شیرینی ها از عسل باقی مانده بمالید و به مدت 3 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
سپس از فر خارج کنید و پس از خنک شدن شیرینی ها را برگردانید، روی آن مربای زردآلو بمالید و دو تا دوتا به هم بچسبانید و داخل ظرف بچینید.
شیرینی آماده را داخل ظرف بچینید و روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
طرز تهیه کوکیز پسته

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی