آشپزي و شيريني پزي غذا های دریایی

طرز تهیه کولی غورابیج (شمال ایران)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کولی غورابیج (شمال ایران) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

ماهی کولی: نیم کیلو
مغز گردو: 150 گرم
نعناع، چوچاق، حلواش و گشنیز: 250 گرم
(چوچاق و حلواش از سبزی های بومی هستند. اگر در دسترس شما نمی باشد از ریحان و مرزه استفاده کنید.)
شکر (در صورت چاشنی دار بودن): یک قاشق سوپ خوری
آب: 4 لیوان
آبغوره: یک قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه

گردو را پس از آسیاب کردن با 4 لیوان آب می گذاریم بپزد و به روغن بیفتد. پوست ماهی کولی را می گیریم و کمی نمک و زردچوبه به آن می زنیم و در روغن سرخ می کنیم و به گردوی به روغن نشسته اضافه می کنیم. پس ماهی کولی سرخ شده، نمک، فلفل، زردچوبه، شکر و آبغوره را اضافه کرده روی حرارت خیلی ملایم می گذاریم دو جوش بزند و به روغن بیفتد، سپس با نان یا کته میل می کنیم.
طرز تهیه کولی غورابیج (شمال ایران)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی