آموزش طرز تهیه کلوچه کولیره . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 5نفر
آرد 3 پیمانه
شیر ولرم 1 پیمانه
شکر 2/3 پیمانه
خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
نمک1 قاشق چای خوری
روغن مایع 1/4 پیمانه
تخم مرغ 1عدد
مواد لازم رومال
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
ماست 1 قاشق چای خوری
زعفران دم کرده غلیظ 1 قاشق غذا خوری
کنجد یا سیاهدانه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا خمیرمایه رو میذاریم تا عمل بیاد گرمای شیر باید به حدی باشه که دست رو نسوزونه اما گرماش حس بشه ۱ قاشق از شکر رو توی شیر ریخته خمیرمایه رو روش می پاشیم کمی ظرف رو تکون میدیم سرش رو میپوشونیم و ۵ تا ده دقیقه اجازه میدیم تا پف کنه.
2-بقیه مواد را به خمیرمایه اضافه کرده آرد رو هم کم کم روش الک میکنیم تمام مواد خمیر رو مخلوط میکنیم و ۵ دقیقه به خوبی ورز میدیم.
3-کف ظرفی رو چرب میکنیم خمیر رو داخلش میذاریم سرش رو با پارچه می پوشونیم و درجای نسبتا گرم به مدت ۱ تا ۲ ساعت قرار میدیم تا پف کنه.
4-بعد از این مرحله کمی با دست پف خمیر رو میگیریم و از خمیر چونه هایی در اندازه های مساوی برمیداریم با دست یا وردنه به ضخامت کمتر از ۱سانت پهن کرده و روی اونها رومال زده و کنجدوسیاهدونه می پاشیم.
5-کلوچه ها رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار میدیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه