آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه کلوچه پنیری پارما چیکن سولیکو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کلوچه پنیری پارما چیکن سولیکو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کلوچه پنیری پارما چیکن سولیکو یک کلوچه خوشمزه و لذیذ است که بسیار ساده تهیه می‌شود و می‌توانید از آن به عنوان فینگرفود استفاده کنید. این غذا از آن دسته غذاهایی است که مورد استقبال کودکان قرار می‌گیرد و می‌توانید آن را به عنوان میان وعده برای کودک خود تهیه کنید تا نوش جان کند. حتی می‌توانید آن را آماده کنید و در فریزر قرار دهید و در مواقع نیاز فقط آن‌ها را سرخ کنید.

مواد لازم

۳۰۰ گرم پارما چیکن سولیکو
۲ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذا خوری شوید تازه و ریز خرد شده
یک سوم پیمانه آرد
یک قاشق غذا خوری مایونز
۳ حبه سیر رنده شده
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
یک پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
یک قاشق چایی خوری نمک
فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پارما چیکن سولیکو را به شکل نگینی و ریز خرد کنید و آن را درون یک کاسه با سایز متوسط بریزید، سپس مایونز، تخم مرغ‌، آرد، پنیر، شوید، سیر، نمک و سایر ادویه‌جات را به آن اضافه کنید و آن‌ها را کاملا با هم مخلوط کنید تا مواد به خورد هم روند.

روی کاسه را سلفون بکشید و آن را درون یخچال قرار دهید و یک ساعت به آن زمان دهید تا استراحت کند.

بعد از یک ساعت، مقدار کمی روغن سرخ کردنی در تابه بریزید، یک قاشق از مواد را بردارید و درون روغن بریزید.

همه مواد را به همین ترتیب در روغن قرار دهید و آن‌ها را سرخ کنید.

بعد از اینکه هر دو طرف کلوچه‌ها را سرخ کردید و کاملا طلایی شدند، آن‌ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها کاملا گرفته شود.

بعد کلوچه‌هایتان را درون ظرف مورد نظرتان برای سرو بچینید و از دوستان و خانواده خود به کمک این غذاش عالی و خوشمزه پذیرایی کنید.
طرز تهیه کلوچه پنیری پارما چیکن سولیکو
طرز تهیه کلوچه پنیری پارما چیکن سولیکو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی