آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک یخچالی توت فرنگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک یخچالی توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 1نفر

آرد 110 گرم
شکر قهوه ای 50 گرم
گردو خرد شده 1/2 فنجان
کره آب شده 115 گرم
تخم مرغ (سفیده) 2 عدد
شکر 225 گرم
توت فرنگی (ورقه شده) 2 فنجان
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
خامه‏ (پر چرب) 235 گرم
نعنا برای تزیین به مقدار لازم
توت فرنگی (برای تزئین) به مقدار لازم

طرز تهیه

1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

2-آرد، شکر قهوه ای، گردو و کره آب شده را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید.

3-سپس مواد را در یک ظرف پیرکس ریخته و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود. در این حین ۲ تا ۳ بار مواد را هم بزنید.

۱/۳-4 از این مخلوط را برای رویه کنار بگذارید.

5-وقتی مواد خنک شد، ۲/۳ آن را در ظرف ۲۲ در ۲۲ سانتیمتری ریخته و به ته ظرف فشار دهید تا لایه زیری شکل بگیرد.

6-سفیده تخم مرغ، شکر، توت فرنگی و آبلیمو را در یک کاسه مخلوط کنید و با همزن برقی به مدت ۶ تا ۷ دقیقه بزنید تا مخلوط نرم شود.

7-در یک کاسه دیگر، خامه را بزنید تا فرم بگیرد سپس به مخلوط توت فرنگی اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.

8-حال مخلوط را روی لایه زیری در ظرف که از قبل آماده کرده بودید، بریزید و سطح آن را صاف کنید. سپس لایه دوم را روی مواد بریزید و پخش کنید.

9-روی ظرف را پوشانده و به مدت ۶ ساعت یا تمام شب در یخچال بگذارید.
طرز تهیه کیک یخچالی توت فرنگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی