آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه کلوچه فومن(گیلان)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کلوچه فومن(گیلان) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

روغن حیوانی یا کره 20 گرم
روغن صاف 90 گرم
روغن مایع 35 گرم
گردو (خرد شده) 4 قاشق غذا خوری
شکر دانه درشت 500 گرم
دارچینئ 2 قاشق سوپ خوری
هل 1/4 قاشق چای خوری
وانیل‏ 1/8 قاشق غذا خوری
آرد 300 گرم

مواد لازم برای خمیر:
آرد 1 کیلوگرم
جوش شیرین 1/4 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1/8 قاشق چای خوری
روغن صاف قنادی 240 گرم
روغن جامد 40 گرم
روغن مایع 50 گرم
زعفران آب کرده (غلیظ) 1/2 قاشق چای خوری
آب 400 میلی لیتر

طرز تهیه

1-طرز تهیه مواد داخل کلوچه :

2-ابتدا سه نوع روغن را با شکر در همزن برقی می ریزیم و با دور کُند می زنیم. مواظب باشید که در حین زدن مواد، شکر حل نشود، زیرا حل شدن شکر باعث خواهد شد که کلوچه شیره دهد.

3-بعد از اینکه خوب مخلوط شدند، دارچین، هل و وانیل را هم اضافه می کنیم و در آخر، بعد از سبک شدن مواد، آرد را نیز اضافه می کنیم.

4-طرز تهیه خمیر کلوچه :

5-آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر را در ظرف بزرگ و عمیق می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس وسط آن را گود می نمائیم.

6-سه نوع روغن و زعفران را وسط آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم. آب را نیز کم کم اضافه می کنیم تا مایع خمیر شود. پس از اینکه خمیر خوبی به دست آمد که به دست نمی چسبید، کمی آن را ورز می دهیم و به مدت ۲۰ دقیقه در یک ظرف در بسته قرار می دهیم تا ور بیاید.

7-پس از اینکه خمیر ور آمد، گلوله هایی را از آن بر می داریم و با وردنه صاف می کنیم و مقداری از مواد داخل کلوچه را روی آن می ریزیم و با دست جمع می کنیم و آن را به شکل گرد و تخت در می آوریم. بعد از ۵ دقیقه مُهر مخصوص این کلوچه را در آرد کرده و روی کلوچه ها می زنیم.

8-سپس مقداری تخم مرغ زده شده و زعفران روی کلوچه ها میمالیم و در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت می گذاریم.
طرز تهیه کلوچه فومن(گیلان)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی